045 56 101 88 info@go-active.nl

zeskamp

Zeskamp

Welkom bij onze Go Active zeskamp! Een avontuurlijke en veelzijdige activiteit die geschikt is voor iedereen, ongeacht leeftijd of sportiviteit. Of je nu een sportliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een leuke uitdaging, onze zeskamp biedt voor elk wat wils. Met een scala aan activiteiten, zowel binnen als buiten, is er voor ieder wat wils.

Onze zeskampen zijn ontworpen om teambuilding te bevorderen, plezier te hebben en nieuwe vaardigheden te ontdekken. Of je nu de voorkeur geeft aan traditionele zeskampen of liever een waterzeskamp uitprobeert, we hebben alles wat je nodig hebt voor een geweldige dag vol avontuur.

Onze zeskampen zijn weerbestendig en kunnen zowel bij zonnig weer als bij regen doorgaan. Dus of je nu wilt genieten van de warme zonnestralen of de uitdagingen van de regen wilt aangaan, onze zeskamp staat voor je klaar om een onvergetelijke ervaring te bieden.

Tijdens onze Go Active zeskamp kun je genieten van een scala aan leuke en uitdagende activiteiten, zoals fungames, de skippyslang en het vliegende tapijt. Het winnende team zal worden beloond met een welverdiende medaille als erkenning voor hun inzet en teamwork.

Nodig je vrienden, familie of collega’s uit en ga samen de strijd aan tijdens onze Go Active zeskamp! Met onze professionele en ervaren begeleiding garanderen we een dag vol plezier en avontuur waar nog lang over nagepraat zal worden.

Voor groepen vanaf 30 personen

Contacteer ons voor tarieven en mogelijkheden die wij verzorgen voor quadrijden. Deze activiteit is mogelijk voor groepen vanaf minimaal 30 personen beschikbaar.

Ben jij er klaar voor?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Telefoon

Adres

Piet Malherbestraat 3
6417 GR, Heerlen