045 56 101 88 info@go-active.nl

zeskamp

Teambuilding

Zeskamp

Bent u op zoek naar een veelzijdige en uitdagende activiteit die geschikt is voor een breed publiek? Zoek dan niet verder dan onze Go Active zeskamp! Of u nu een sportieve of minder sportieve deelnemer bent, jong of op leeftijd, onze zeskamp biedt voor elk wat wils. Kies uit verschillende zeskampen, waaronder traditionele en waterzeskampen, om de ideale activiteit voor u en uw groep samen te stellen.

Onze zeskamp is geschikt voor zowel binnen- als buitenlocaties, ongeacht het weer. Of u nu van de zon wilt genieten of liever de regen trotseert, uw zeskamp wordt gegarandeerd een succesvolle en leuke activiteit voor alle deelnemers.
Tijdens onze Go Active zeskamp kunt u genieten van diverse leuke en uitdagende games, zoals fungames, de skippyslang en het vliegende tapijt. Het winnende team ontvangt een welverdiende medaille als beloning voor hun inzet en teamwork.

Nodig uw vrienden, familie of collega’s uit en ga samen de strijd aan tijdens de Go Active zeskamp! Met onze professionele en ervaren begeleiding wordt het een onvergetelijke ervaring waar nog lang over nagepraat zal worden.

Voor groepen vanaf 30 personen

Contacteer ons voor tarieven en mogelijkheden die wij verzorgen voor quadrijden. Deze activiteit is mogelijk voor groepen vanaf minimaal 30 personen beschikbaar.

Ben jij er klaar voor?

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Telefoon

Adres

Piet Malherbestraat 3
6417 GR, Heerlen