045 56 101 88 info@go-active.nl

workshop bonbons maken

workshop bonbons maken

U kent het wel: die heerlijke geur van chocolade en uiteraard de geweldige smaak van die heerlijke bonbons. Ga zelf aan de slag en maak met uw collega’s, vrienden of familieleden heerlijke bonbons tijdens onze workshop bonbons maken. Tijdens deze workshop krijgt u alle kennis en vaardigheden om thuis overheerlijke bonbons te maken. Van de basis van de vulling tot aan het versieren van uw prachtige bonbons, alles komt gedurende deze workshop voorbij. Kortom, een workshop om uw vingers bij af te likken!

 

GEZELLIGHEID ÉN HEERLIJKHEID GEGARANDEERD

Welkom bij de Zoete Kunst: Workshop Bonbons Maken voor Groepen van Minimaal 12 Personen

Op zoek naar een onvergetelijke groepservaring vol chocoladeplezier? Ontdek onze Workshop Bonbons Maken! Speciaal ontworpen voor groepen van minimaal 12 personen, biedt deze workshop een unieke gelegenheid om samen met vrienden, familie of collega’s te genieten van een heerlijke activiteit.

Tijdens deze interactieve workshop leer je de basis van het bonbons maken en kun je experimenteren met diverse smaken en technieken.

Dompel jezelf onder in een wereld van zoete lekkernijen terwijl je nieuwe vaardigheden opdoet en onvergetelijke herinneringen creëert met je groep. Onze workshop belooft een smakelijk en plezierig avontuur te worden!

Neem vandaag nog contact met ons op om je workshop te reserveren en maak je op voor een onvergetelijke ervaring. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor een heerlijke tijd!

Ben jij er klaar voor?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Telefoon

Adres

Piet Malherbestraat 3
6417 GR, Heerlen

HOE ZIET DE WORKSHOP BONBONS MAKEN ERUIT?

De bonbons maken is een leuke activiteit die u met een gezelschap kan volgen. U hoeft hierbij geen professionele patissier te zijn, het gaat om de fun! Onder begeleiding leert u de basisbeginselen van het bonbons maken aan. Bedenk en maak vervolgens zelf de lekkerste bonbons. Kies voor een heerlijke melk bonbon met praline vulling of ga voor een speciale pure chocolade bonbon gevuld met likeur. Alles is mogelijk, dus laat uw creativiteit de vrije loop! De workshop bonbons maken staat hiermee garant voor een leerzame dag waarbij het water u in de mond zal lopen!

BONBONS MAKEN BIJ GO ACTIVE

Bent u op zoek naar een leuke workshop? Het maken van bonbons is een unieke manier om iets nieuws te leren én te genieten van elkaars gezelschap. Go Active biedt een bonbonworkshop in Limburg aan. Deze workshop kan geheel op locatie worden gegeven en kan dus in elke gelegenheid worden georganiseerd. Ideaal voor teambuilding, een verjaardag of een bedrijfsuitje! Vraag een offerte aan!

Go Active biedt ook speciale bonbonarrangementen aan. Hierbij kunt u de bonbonworkshop combineren met andere activiteiten die Go Active te bieden heeft. Zo organiseert u een groepsuitje geheel naar wens. Neem contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden.