045 56 101 88 info@go-active.nl

workshop bonbons maken

workshop bonbons maken

U kent het wel: die heerlijke geur van chocolade en uiteraard de geweldige smaak van die heerlijke bonbons. Ga zelf aan de slag en maak met uw collega’s vrienden of familieleden heerlijke bonbons tijdens onze workshop bonbons maken. Gedurende deze workshop bonbons krijgt u alle kennis en vaardigheden om thuis overheerlijke bonbons te maken. Van de basis van de vulling tot aan het versieren van uw prachtige bonbons, alles komt gedurende deze bonbons maken workshop voorbij. Kortom, een workshop om uw vingers bij af te likken!

GEZELLIGHEID ÉN HEERLIJKHEID GEGARANDEERD

De workshop bonbons is voor iedereen die gek is op zoetigheid en is de ideale activiteit om samen met vrienden, familie of collega’s veel plezier te beleven. In de workshop bonbons maken in Limburg leert u kennismaken met het creëren van de heerlijkste bonbons. Ontdek de veel verschillende ingrediënten die gebruikt kunnen worden en leer de basisvaardigheden van een echte chocolatier aan. Ga vervolgens zelf aan de slag en experimenteer met de rijke smaken en technieken die bij het bonbons maken komen kijken. Klets ondertussen bij met uw gezelligheid en geniet van het samen zijn. De workshop bonbons maken staat garant voor een middag heerlijk en gezelligheid die bij iedereen in de smaak zal vallen.

Ben jij er klaar voor?

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Telefoon

Adres

Piet Malherbestraat 3
6417 GR, Heerlen

HOE ZIET DE WORKSHOP BONBONS MAKEN ERUIT?

De bonbons maken workshop is een leuke activiteit die u met een gezelschap kan volgen. U hoeft hierbij geen professionele patissier te zijn, het gaat om de fun! Onder begeleiding leert u de basisbeginselen van het bonbons maken aan. Bedenk en maak vervolgens zelf de lekkerste bonbons. Kies voor een heerlijke melk bonbon met praline vulling of ga voor een speciale pure chocolade bonbon gevuld met likeur. Alles is mogelijk, dus laat uw creativiteit de vrije loop! De workshop bonbons maken staat hiermee garant voor een leerzame dag waarbij het water u in de mond zal lopen!

WORKSHOP BONBONS MAKEN BIJ GO ACTIVE

Bent u op zoek naar een leuke workshop? Een workshop bonbons maken is een unieke manier om iets nieuws te leren én te genieten van elkaars gezelschap. Go Active biedt een workshop bonbons maken in Limburg aan. Deze workshop kan geheel op locatie worden gegeven en kan dus in elke gelegenheid georganiseerd worden. Ideaal voor teambuilding, een verjaardag of een bedrijfsuitje! Vraag een offerte aan! Go Active biedt ook speciale workshop bonbons arrangementen aan. Hierbij kunt u de workshop bonbons maken combineren met de andere activiteiten die Go Active te bieden heeft. Zo organiseert u een groepsuitje geheel naar wens. Neem contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden.