045 56 101 88 info@go-active.nl

wandel activiteiten

Because life is action, life is more

Onze wandel activiteiten

GPS Tochten

Onderweg beantwoordt u de vragen die u heeft ontvangen en gaat u op zoek naar alle verborgen posten. Zo is een GPS wandeling perfect voor jong en oud en zorgt een GPS tocht door Limburg gegarandeerd voor een leuke dag!

kaart-coordinatie

De coördinaten zijn gegeven en nu…? Nu mag u op zoek naar de coördinaten op de kaart doormiddel van een raster, een liniaal en een stift. Als u ze gevonden heeft, worden de coördinaten gecheckt en na goedkeuring mag u met uw team op pad.

GROOTMOEDERSFOTOBOEK

Op zoek naar een unieke toevoeging aan uw bedrijfsuitje? Ontdek ons “Grootsmoeders fotoboek” met leuke doe-opdrachten en vragen voor onze fotospeurtocht met teambuilding opdrachten.

 

money maker

Vandaag mag er eindelijk eens geld over de balk gesmeten worden. Gelukkig zijn het geen Euro’s, maar Go Active Euro’s. U kunt geld verdienen door de juiste antwoorden op vragen te geven, of het volbrengen van verschillende opdrachten. Ook mag u gaan inzetten op uzelf en op uw teamleden.

mistery book

Een wandeling met een GPS? Of toch liever de ouderwetse route met de bolletjes en pijltjes? Of misschien zelfs wel een fotoroute? Of kunt u eigenlijk niet kiezen? Geen probleem! Kies simpelweg voor ons mistery book!

top secret

Waar het ligt dat weet niemand en het is aan u om dit uit te vinden! Het Secret Book zal u door de prachtige binnenstad leiden langs de vele bezienswaardigheden. Maar vergeet onderweg niet naar de aanwijzingen te zoeken en de vragen te beantwoorden.

Because life is action, life is more

ONTSPANNEN EN LEUK WANDELEN IN LIMBURG

Ontspanning, gezelligheid en avontuur: dé ingrediënten voor een bijzondere wandeltocht. Met de wandel activiteiten van Go Active gaat u niet zomaar op pad, maar beleeft u samen met vrienden, familie, collega’s of teamgenoten een unieke dag. Door ons grote aanbod aan wandel activiteiten bepaalt u zelf hoe uw wandeling eruit komt te zien. Maak een unieke stadswandeling en ga op zoek naar verborgen posten of laat ons u leiden door een van de vele wandelroutes door Limburg en geniet van het adembenemend uitzicht. De keuze is oneindig! Met de wandel activiteiten van Go Active bent u verzekerd van een uitdagende, speciale en vooral leuke dag!

Ben jij er klaar voor?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Telefoon

Adres

Piet Malherbestraat 3
6417 GR, Heerlen