045 56 101 88 info@go-active.nl

voetbaldarts

voetbaldarts

Een één-tweetje tussen Van Barneveld en Messi? Of een assist van Ronaldo op Van Gerwen? Het lijken vreemde combinaties maar met onze voetbal darts is het mogelijk en wordt het beste van twee werelden gecombineerd in. Een dartbord van maar liefst 6 meter met een laag klittenband staat nu klaar voor u en uw gezelschap! Wordt u de nieuwe wereldkampioen in voetbal darts?

DART VOETBAL: UNIEK SPEL VOOR JONG EN OUD

Voetbal darts is een sportief, uitdagend én vooral leuk spel om samen met vrienden, familie, collega’s of teamgenoten te spelen. Speel het spel 501-regels van darten of bedenk een eigen spel. Met de bal richt u op afstand naar het immens grote dartbord. Dit is het moment om uw voetbaltechnieken en precisie te tonen. Heeft u deze niet? Laat uw slaan- of trapkwaliteiten van de bal zien en ga voor de winst. Dart voetbal is een leuke en ontspannende manier om van elkaars gezelschap te genieten en sportief bezig te zijn. Voetbal darts is bovendien geschikt voor jong én oud. Duelleer tegen uw vrienden en ga voor de maximale score! Schiet u de one hundred and eighty?

Ben jij er klaar voor?

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Telefoon

Adres

Piet Malherbestraat 3
6417 GR, Heerlen

HOE WERKT HET SPEL?

Voetbal darten bestaat uit een voetbal en een immens groot opblaasbaar dartbord. Hierbij zijn er verschillende spellen te spelen. Speel bijvoorbeeld de klassieke 501 dartspel. Aan de hand van jullie mooiste schiet, gooi of werp technieken gaan u en uw gezelschap in twee teams strijden om zo snel mogelijk naar de 0 te komen. De punten die u gooit worden van het aantal 501 afgetrokken. Met behulp van de hoepelstok worden de ballen van het bord afgehaald. Ook zijn er andere makkelijke spellen mogelijk, zoals het verzamelen van zoveel mogelijk punten. Voetbal darts draait dus niet alleen om voetbaltechniek of kracht, maar om precisiewerk en een pak geluk. Dart voetbal is hiermee niet alleen leuk voor voetballers, maar voor iedereen!

VOETBAL DARTS HUREN BIJ GO ACTIVE

vVoetbaldarts is een uniek spel vol uitdaging, sport en plezier. Go Active biedt voetbal darts en speciale arrangementen aan. Hierbij kunt u dart voetbal combineren met één of meerdere andere activiteiten van Go Active, zoals bubble voetbal en footpool Zo organiseert u eenvoudig uw groepsuitje helemaal op maat. Vraag nu een offerte aan voor voetbal darts! Wilt u meer informatie over alle mogelijkheden of heeft u vragen over het voetbaldarts huren? Neem contact met ons op. We helpen u graag verder.