045 56 101 88 info@go-active.nl

Vlotbouwen

Vlotbouwen & VAren

Welkom bij Vlotbouwen & Varen! Sta je aan de ene kant van het water en moet je naar de overkant? Geen probleem! Bouw samen met je team een vlot van vaten, palen en touw en trotseer de wateren. Ontdek verborgen talenten, lach samen en ervaar een onvergetelijk avontuur. Of je nu een bedrijfsuitje, teambuilding of vriendenuitje plant, bij ons staat plezier en teamwork centraal. Bereid je voor op een activiteit vol spanning en avontuur op het water.

 

VLOTAVONTUUR

Bij Vlotbouwen & Varen draait alles om het creëren van waardevolle ervaringen voor teams van alle achtergronden en groottes. Of je nu een bedrijf bent op zoek naar unieke teambuilding, vrienden die een avontuurlijk dagje uit willen, of een organisatie die een memorabel evenement wil organiseren, wij hebben alles wat je nodig hebt voor een geslaagde dag op het water.

Onze activiteit is niet alleen leuk maar ook zeer leerzaam. Door samen te werken aan het bouwen van een vlot, leren teams waardevolle lessen over communicatie, probleemoplossing, leiderschap en samenwerking. Het is een hands-on ervaring die de teamdynamiek versterkt en de banden tussen teamleden versterkt.

Het beste van alles? Onze activiteit is volledig aanpasbaar aan de behoeften en doelstellingen van jouw groep. Of je nu een korte en krachtige teambuildingssessie zoekt of een uitgebreid dagvullend programma, wij creëren een ervaring op maat die perfect aansluit bij jouw wensen en budget.

Ben jij er klaar voor?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Telefoon

Adres

Piet Malherbestraat 3
6417 GR, Heerlen

HANDBOOGSCHIETEN ARRANGEMENT

Handboogschieten is een bijzondere, leuke en uitdagende activiteit om met vrienden, familie of collega’s te doen. U ontdekt uitgebreid alle facetten van het handboog schieten en begint aan uw eigen techniek te werken. Aan het eind van de dag komt alles bij elkaar en gaat u aan de hand van de opgedane kennis en vaardigheden strijden voor de winst. Handboog schieten is hiermee een sportieve en vooral leuke manier om met uw gezelschap te doen. Jong of oud, kleine of grote groepen; het is allemaal mogelijk bij Go Active. Bovendien kunt u ervoor kiezen om boogschieten als enkel activiteit te doen, of te combineren met een compleet arrangement met andere Go Active activiteiten, zoals een GPS tocht, highland games of batle of the arrows. Hierdoor kunt u bij Go Active een complete dag vol activiteiten op maat organiseren.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Wilt u graag gaan handboogschieten in Limburg? Boek dan handboog schieten als activiteit bij Go Active en beleef een unieke dag vol spanning, plezier en uitdaging. Ook voor vragen of advies over onze handboogschieten arrangementen of één van onze andere activiteiten kunt u contact met ons opnemen via het contactenformulier. Samen met u kijken we naar het inrichten van dé ideale groepsdag voor u en uw vrienden, familie of collega’s.