045 56 101 88 info@go-active.nl

Verhuur

Because life is action, life is more!

Huur Unieke Activiteiten

Welkom op onze Verhuur Pagina!

Op zoek naar een leuke activiteit voor een feestje, school of vriendengroep? Ontdek ons brede assortiment aan unieke activiteiten. Organiseer de activiteit helemaal zelf op jouw eigen locatie, zonder gebonden te zijn aan tijden. Wij regelen de spullen, jij regelt de rest!

Ontdek ons assortiment aan kant-en-klare pakketten voor gelblaster, archery tag en lasergun verhuur. Elk pakket is zorgvuldig samengesteld en bevat alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke activiteit. Van  instructies tot diverse spelvarianten, bieden wij een uitgebreide ervaring voor verschillende gelegenheden.

Wij bieden een ruim aanbod aan unieke activiteiten voor particulieren, scholen, bedrijven en verenigingen! Welke activiteit kies jij?

Laat het ons weten en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur!

Gel blaster huren

Ontdek onze Gel Blaster Verhuur Kist voor grenzeloos plezier! Huur nu en beleef de spanning van Gel Blaster – een unieke combinatie van Paintball en Airsoft. Speel met onze milieuvriendelijke gellets en geniet van veilige, opwindende actie. Reserveer vandaag nog voor een onvergetelijk avontuur!

Archery Tag huren

Ervaar Archery Tag: huur nu voor onvergetelijke avonturen! Ontdek de opwinding van boogschieten, trefbal en paintball in één uitdagend spel. Haal je pakket op en geniet van een dag vol actie en plezier!

Lasergame Huren

Ontdek spanning en avontuur met onze Lasergame Verhuur Box. Perfect voor feesten en evenementen, eenvoudig te gebruiken en veilig. Geschikt voor alle gelegenheden, eerlijk en opwindend. Beleef een avontuur vol actie en plezier!

 

Ben jij er klaar voor?

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Telefoon

Adres

Piet Malherbestraat 3
6417 GR, Heerlen