045 56 101 88 info@go-active.nl

Auto tochten

Auto tochten

De teams zijn gemaakt, de auto’s zijn vol getankt en de eerste envelop is in uw bezit… Kortom, u bent klaar voor de autospeurtocht. De vele enveloppen zullen u naar de juiste eindbestemming brengen, maar onderweg zijn er nog wel een aantal zaken die gedaan moeten worden. Vragen moeten beantwoord worden en opdrachten moeten volbracht worden, maar let u wel op de kilometers? Welk team heeft de minste kilometers afgelegd en de meeste punten? Kom erachter tijdens de autospeurtocht! Rij voorzichtig!

HOE WERKT EEN AUTOSPEURTOCHT?

Vergeet saaie autoritten en maak kennis met een autospeurtocht. Stap samen met vrienden, familie of collega’s de auto in. Bij vertrek ontvangen jullie een envelop met instructies. Deze handleiding leidt u naar verschillende locaties waarin er puzzels moeten worden opgelost en vragen moeten worden beantwoord. Houd u het hoofd koel en weet u 80% van de vragen te beantwoorden, dan haalt u de eindlocatie. Of strandt u met uw groep ergens op de route? Tijdens de autospeurtocht geniet u ondertussen van de omgeving waar u doorheen rijdt. Het is een unieke combinatie van een speurtocht en autotocht die u ervaren moet hebben.

Ben jij er klaar voor?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Telefoon

Adres

Piet Malherbestraat 3
6417 GR, Heerlen

DÉ TEAMBUILDING ACTIVITEIT

Bent u op zoek naar een te gekke activiteit om als teambuildingsuitje te doen? Een autospeurtocht is het ideale uitje bij het organiseren van een teambuilding dag. De autotocht vraagt om goede samenwerking en vertrouwen. De één leest de kaart, de ander bestuurt de auto. Op bestemming beantwoorden jullie als groep de vragen. Vertrouwen jullie elkaar genoeg om uiteindelijke de juiste route te rijden? 

GEEF UW EIGEN DRAAI AAN DE AUTOTOCHT!

Wilt u een autospeurtocht in uw regio boeken? Go Active organiseert autotochten door heel Nederland. Van Limburg, Gelderland tot de Veluwe; wij komen naar u toe! Ook bij het organiseren van een complete dag staan we voor u klaar.  De autospeurtocht is eenvoudig te combineren met andere activiteiten van Go Active, zoals trust gamesbubble soccer of een lekkere lunch achteraf. Wilt u een auto speurtocht boeken? Neem contact met ons op! Wij slaan onze agenda open en gaan voor u aan de slag!