045 56 101 88 info@go-active.nl

trust games

trust games

Blind vertrouwen is gedurende deze games van groot belang! De blinddoek gaat op en het spel begint, maar durft u zich over te geven? De trust games zijn korte spelen waarin het vertrouwen in uw teamleden wordt getest! Naast vertrouwen is communicatie en samenwerken ook van groot belang! Binnen de trust games zijn er vele mogelijkheden, dus voor een passend voorstel. Vraag bij ons gerust een offerte aan voor een succesvol evenement!

WAT ZIJN TRUST GAMES?

De trust games zijn een activiteiten speciaal gericht op het versterken van het vertrouwen binnen een team of organisatie. De spellen zijn heel gevarieerd en bestaan uit zowel fysieke spellen en denkspellen. Geef u letterlijk over aan uw groep, door u te laten vallen in de armen van uw team. Help elkaar over een parcours of bij het oplossen van raadsels. Een dag vol trust games staat garant voor een dag plezier en gezelligheid. Als bonus gaan jullie als een hecht team naar huis. Wat zoekt u nog meer?

Ben jij er klaar voor?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Telefoon

Adres

Piet Malherbestraat 3
6417 GR, Heerlen

HÉT EVENEMENT VOOR TEAMBUILDING

Wilt u als team werken aan het versterken van het vertrouwen en sterker, hechter en vrolijker worden? Trust games is een uitermate geschikte activiteit wanneer u wilt werken aan de teambuilding binnen uw bedrijf, vriendengroep of team. De verschillende spellen vragen niet enkel een grote portie vertrouwen, maar ook goede communicatie en het verleggen van grenzen. Geef u in de vertrouwensspelen helemaal over aan uw collega’s of vrienden en bouw op een leuke manier aan jullie band. Go Active past de activiteiten op leeftijd aan. Zo kunnen de trust games eenvoudig ook voor een groep tieners worden georganiseerd. Vertrouwt u uw team genoeg?

VERTROUWENSSPELEN BINNEN ELK BUDGET

Wanneer u op zoekt bent naar een teambuilding uitje dat binnen uw budget past, dan is de trust games de juiste activiteit die u zoekt. Bij Go Active worden de trust games op uw wensen en groep aantal aangepast. Zo kunt u aangeven voor welke prijs er een teambuilding dag moet worden georganiseerd. Wij gaan dan aan de slag met het organiseren van een te gekke dag vol leuke spellen die het vertrouwen zullen verhogen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Geef ons een belletje!