045 56 101 88 info@go-active.nl

top secret

top secret

Ergens in Maastricht, of welke andere plaats u kiest, ligt iets verborgen, wat het is en waar het ligt dat weet niemand en het is aan u om dit uit te vinden! Het Secret Book zal u door de prachtige binnenstad leiden langs de vele bezienswaardigheden. Maar vergeet onderweg niet naar de aanwijzingen te zoeken en de vragen te beantwoorden. Maar wat als u dan uiteindelijk het “secret” heeft gevonden? Weet u dan wat te doen? Top secret is niet voor iedereen weggelegd, maar alleen voor echte teamworkers!

Ontdek en Ontrafel

Op zoek naar een avontuurlijke activiteit om samen met je vrienden, familie of collega’s te doen? Dan is de Top Secret foto speurtocht een spannend en uitdagend avontuur dat je niet wilt missen!
Tijdens deze speurtocht ga je op zoek naar een geheimzinnig object dat ergens in de stad of een groot dorp verborgen ligt. Het team moet verschillende vragen beantwoorden om de locatie van het geheim te achterhalen. Alleen door goed samen te werken en slim te puzzelen kun je het geheim ontrafelen.
Maar de Top Secret foto speurtocht is niet alleen leuk, het is ook een leuke manier om de stad of het dorp beter te leren kennen. Je komt langs allerlei interessante plekjes en bezienswaardigheden en ontdekt zo de verborgen pareltjes van de omgeving.
En wist je dat deze activiteit ook geschikt is als teambuilding-activiteit? Door samen te werken en te puzzelen leer je elkaar beter kennen en versterk je de band met je teamgenoten.
Dus waar wacht je nog op? Trommel je teamgenoten op en ga op zoek naar het geheim tijdens de Top Secret foto speurtocht!

Ben jij er klaar voor?

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Telefoon

Adres

Piet Malherbestraat 3
6417 GR, Heerlen