045 56 101 88 info@go-active.nl

teambuilding

Because life is action, life is more

Onze teambuilding activiteiten

Autotochten

De teams zijn gemaakt, de auto’s zijn vol getankt en de eerste envelop is in uw bezit… Kortom, u bent klaar voor de autospeurtocht. De vele enveloppen zullen u naar de juiste eindbestemming brengen

tandemtochten

Een tandemtocht is een van de meest gezellige en unieke manieren om te genieten van de natuur en met uw gezelschap samen te zijn. Ook vraagt het om elkaars vertrouwen; de een stuurt, de ander achterop wijst de weg.

GPS tochten

Onderweg beantwoordt u de vragen die u heeft ontvangen en gaat u op zoek naar alle verborgen posten. Zo is een GPS wandeling perfect voor jong en oud en zorgt een GPS tocht door Limburg gegarandeerd voor een leuke dag!

Kaart-Coordinatie

De coördinaten zijn gegeven en nu…? Nu mag u op zoek naar de coördinaten op de kaart doormiddel van een raster, een liniaal en een stift. Als u ze gevonden heeft, worden de coördinaten gecheckt en na goedkeuring mag u met uw team op pad.

Money maker

Vandaag mag er eindelijk eens geld over de balk gesmeten worden. Gelukkig zijn het geen Euro’s, maar Go Active Euro’s. U kunt geld verdienen door de juiste antwoorden op vragen te geven, of het volbrengen van verschillende opdrachten. Ook mag u gaan inzetten op uzelf en op uw teamleden.

mistery book

Een wandeling met een GPS? Of toch liever de ouderwetse route met de bolletjes en pijltjes? Of misschien zelfs wel een fotoroute? Of kunt u eigenlijk niet kiezen? Geen probleem! Kies simpelweg voor ons mistery book!

top secret

Ga op avontuurlijke Top Secret foto speurtocht en ontdek een geheimzinnig object dat ergens in de stad of groot dorp verborgen ligt. Los verschillende vragen op om de locatie te achterhalen en versterk de band met je teamgenoten.

Zeskamp

Alle onderdelen zijn gereed, kortom de strijd kan beginnen! Wie wint vandaag de enige echte Go Active zeskamp? Van een traditionele zeskamp tot een waterzeskamp, onze zeskampen kunnen in alle vormen!

fun 4 all games

We kunnen u vertellen dat u na de fun games absoluut weet wat het is en de buikspieren overigens ook! Fun games is een variant op de zeskamp, maar dan nets iets meer gericht op de buikspieren, kortom gericht op plezier!

carrousel

Kunt u eigenlijk niet kiezen uit de vele mogelijkheden? Kies simpelweg voor de carrousel! De carrousel bestaat uit 4 verschillende onderdelen die gedurende de dag door alle deelnemers worden aangedaan!

trust games

Blind vertrouwen is gedurende deze games van groot belang! De blinddoek gaat op en het spel begint, maar durft u zich over te geven? De trust games zijn korte spelen waarin het vertrouwen in uw teamleden wordt getest!

meerluik

Heeft u meerdere leuke programma’s gevonden? Hiervoor is onze meerluik! In onze Go Active meerluik kunt u meerdere programma’s combineren, van activiteiten met GPS tot workshops of schietactiviteiten, alles is te combineren!

bamboe bouwen

Een bouwwerk maken van zo’n 8 à 10 meter hoog samen met uw team? Dat kan! Kies voor dé teambuilding activiteit van Go Active, bamboe bouwen! Elastiekjes en bamboe is na een korte uitleg alles wat u nodig heeft!

schilderen op doek

Deze workshop is toch net iets anders dan alle andere… U gaat namelijk niet alleen aan de slag met kwasten, maar dit keer ook met spatels, sponsen … Heeft u dat nog nooit gedaan?

bucket drum

Zo is er in Amerika een hele subcultuur van drummers die alleen een stel emmers of pannen nodig hebben om prachtige muziek door de straten te laten klinken. En vandaag is de beurt aan u en uw teamleden!

highland games

Van touwtrekken tot boomstam slingeren en van boomstamzagen tot hamerslingeren, tijdens de Highland Games komen ze allemaal voorbij. Stroop de mouwen maar op en ga met uw vrienden, familie of collega’s voor het uiterste!

schietvaria

Heb je uit alle onze activiteiten geen keuze kunnen maken? Dan hebben wij voor jou de oplossing! De Go Active schietvaria is een programma waarin we alle schiet activiteiten combineren.

fietstochten

Plezier op twee wielen! Er zijn voor u vele fietstochten uitgezet waarin u kunt genieten van de prachtige omgeving. De fietstochten kunnen afgelegd worden met onze GPS of met verschillende andere routebeschrijvingen, zoals fotoroutes of kruispuntroutes.

battle of the arrows

Alle schutters staan op de lijn… De boog in de hand en de pijlen in het speelveld… 3… 2… 1… Go! Wie weet de schutters van het andere team uit te schakelen? Kortom, trefbal met een vette twist!

Katapult Schieten

De opdracht is om te proberen zoveel mogelijk punten met de ballen bij elkaar te schieten. Elk vak heeft zijn eigen score.

Vlotbouwen

Ontdek Avontuur. Bouw Vlot. Overwin Water. Bij ons draait het om teamwork, plezier en onvergetelijke ervaringen.
Durf jij het aan

Minute To Win It

Minute to Win It voor teams: voltooi uitdagende opdrachten binnen 150 seconden, werk samen en win beloningen. Verbeter samenwerking en prestaties onder druk.

City Games

Verken de stad met doe-opdrachten en bevorder teamwork met city games, een populaire teambuilding activiteit. Teams krijgen taken zoals locaties vinden en vragen beantwoorden.

Muziekspel

Muziek spel is een combinatie van muziek Quiz en muziek Bingo. Tijdens het spel mag er geen gebruikt worden gemaakt van de sociaal media. We spelen oldschool.De muziek spel gaat over muziek vanaf de jaren 70 tot nu toe.

 

Because life is action, life is more

meer over onze teambuilding activiteiten

Wilt u de band op de werkvloer, in de familie of tussen vrienden nóg hechter maken? Organiseer dan een teambuilding dag. Go Active heeft een groot aanbod aan teambuilding activiteiten die de teamspirit binnen uw gezelschap zullen verbeteren. Of het nu gaat om collega’s, vrienden of familieleden; met teambuilding leert u elkaar op een leuke manier beter kennen. Onze teambuilding programma’s zitten boordevol afwisselende activiteiten waarbij alles draait om een goede samenwerking. Bekijk het aanbod en ga van start.

ERVAAR DE KRACHT VAN TEAMBUILDING
Werken aan een onderlinge fijne sfeer met collega’s, een hechtere familieband creëren of met vrienden de vriendschap vieren. Met teambuilding zorgt u ervoor dat een groep mensen samensmelt tot één team. Middels teambuilding activiteiten leert iedereen elkaar beter kennen en wordt er samen gewerkt aan een hecht team Zo draagt een teambuilding uitje bij aan een écht wij-gevoel. U kunt bij ons kiezen uit diverse indoor en outdoor teambuilding spellen welke zorgen voor een leuke, afwisselende dag waarmee eenheid wordt gecreëerd binnen het team.

Ben jij er klaar voor?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Telefoon

Adres

Piet Malherbestraat 3
6417 GR, Heerlen