045 56 101 88 info@go-active.nl

tandemtochten

Driving en riding, Teambuilding

tandemtochten

Op het eerste gezicht zou u het niet zeggen, maar een tandem huren staat garant voor lachen, gieren, brullen en een hilarische ervaring. Deze manier van vervoeren is werkelijk fantastisch voor de buikspieren! Maar er moet natuurlijk wel gecommuniceerd worden, want als de één niet fietst of de andere de verkeerde kant op stuur… Binnen deze tandemtocht zijn vele routes mogelijk en tevens kunnen er ook verschillende routebeschrijvingen gehanteerd worden. Waar gaan we naar toe? Moeten we links of toch rechts? Go Active organiseert te gekke tandemtochten door heel Nederland.

ONTDEK HET TEAMWORK BIJ EEN TANDEMTOCHT

Wilt u graag met vrienden, familie of collega’s een fietstocht maken? Laat de normale fiets staan en ga een tandem fiets huren. Een tandemtocht is een van de meest gezellige en unieke manieren om te genieten van de natuur, een nieuwe omgeving te verkennen én met uw gezelschap samen te zijn. Deze speciale manier van vervoer vraagt om elkaars vertrouwen; de een stuurt, de ander achterop wijst de weg. Het tandem huren is hiermee de perfecte manier om te werken aan het teamwork. Een tandem tocht kan bij Go Active voor zowel een duo als voor een grote groep georganiseerd worden. Dus bent u op zoek naar een uniek uitje bij het tandem huren? Met een tandemtocht bent u verzekerd van een onvergetelijke dag!

Ben jij er klaar voor?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Telefoon

Adres

Piet Malherbestraat 3
6417 GR, Heerlen

TANDEMTOCHT NAAR WENS

Wil je een tandemtocht maken? Vergeet dan niet om bij Go Active een veelzijdige en unieke tandemtocht aan te vragen. Wij bieden toeren aan door heel Nederland. Van Limburg, tot Friesland en van de Veluwe tot Utrecht. Ga op pad en ontdek de natuur en vele bezienswaardigheden. Ook bieden wij naast het tandem tochten andere activiteiten die u aan uw uitje kunt toevoegen.Stap op de tandem en volg een leuke GPS tocht, beantwoord onderweg vragen en probeer alle posten te vinden. Of kies voor een tandemtocht arrangement, waarbij u naar keuze meerdere activiteiten kunt uitvoeren. Denk aan fun games, creatieve workshops of voetbaldarts. Hoe u uw tandemtocht ook wilt inrichten; Go Active biedt tal van groepsactiviteiten aan. Zo kan uw groepsuitje precies naar wens worden ingericht.

EEN ONVERGETELIJKE FIETSTOCHT MAKEN?

Kies voor een onvergetelijke activiteit en ga op tandemtocht. Wij bieden een geweldige dag voor jong en oud, kleine en grote groepen. Een rit kan bovendien geheel naar wens en naar doelgroep worden ingericht met bijbehorende activiteiten. Vraag nu gratis een offerte aan en start uw tandemtocht! Wilt u graag nog advies over uw ideale tandemtocht of heeft u vragen over onze activiteiten en arrangementen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder met het organiseren van een geweldige dag.