045 56 101 88 info@go-active.nl

Steptochten

Steptochten

U heeft dit vroeger vast weleens gedaan; één voet op de step en met de ander zo hard afzetten als u kon! En vandaag mag u weer even terug naar “vroeger”. Terwijl u rond rijdt op de step, geniet u van de prachtige omgeving en de vele bezienswaardigheden. Tijdens de steptocht gaat u op zoek naar de antwoorden op de vragen en uiteraard de verschillende posten waar onze instructeur op u staat te wachten. Strik uw veters, want vandaag worden er meters gemaakt. Waar wacht u op? Start uw steptocht in Limburg!

EEN AVONTUURLIJKE EN ONTSPANNENDE ACTIVITEIT

Steptochten die saai zijn? Helemaal niet! Wij organiseren avontuurlijke steptochten door de mooiste landschappen en gebieden in Limburg. Ontdek met een steptocht in Maastricht de unieke en prachtige binnenstad of ga op een avontuurlijke steptocht door een van de Limburgse bossen. Onderweg kunt u genieten van de mooie afwisselende omgeving en bijkletsen met vrienden, familie, collega’s of kennissen. Naar wens is het bij Go Active ook mogelijk om diverse activiteiten aan uw step verhuur toe te voegen, zoals een fotoroute of het uitvoeren van opdrachten. Hiermee zijn onze steptochten geschikt voor jong en oud en maakt u van elk groepsuitje een succes!

Ben jij er klaar voor?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Telefoon

Adres

Piet Malherbestraat 3
6417 GR, Heerlen

STEPTOCHT ARRANGEMENTEN

Wilt u de steptocht wat spannender en competitiever maken? Go Active biedt diverse steptocht arrangementen aan waaruit u een keuze kunt maken. Zo kunt u uw steptocht combineren met één of meerdere andere leuke groepsactiviteiten. Ga bijvoorbeeld in uw steptocht op GPS tocht en ontdek alle verborgen posten, verdeel uw groep in teams en speel onderweg tegen elkaar met een van onze fun games of eindig de steptocht met een creatieve workshop. Go Active kan uw steptocht helemaal naar wens maken! Zo past een steptocht in elk groepsuitje. Wij geven u graag advies over alle mogelijke arrangementen.

ADVIES OVER UW IDEALE STEPTOCHT?

Wilt u graag een ideale steptocht organiseren? Go Active regelt niet alleen het step verhuur, maar ook passende groepsactiviteiten voor alle leeftijden. Met ons groot en divers aanbod aan arrangementen, creëert u eenvoudig een ideale steptocht. Wij geven u graag advies over uw groepsuitje en passende activiteiten. Neem contact met ons op of vraag nu vrijblijvend een offerte aan!