045 56 101 88 info@go-active.nl

Scootertochten

scootertochten

Heeft u geen zin om te wandelen, maar wilt u toch kennis maken met de prachtige Limburgse omgeving? Kies dan voor een scootertocht van Go Active! U gaat heerlijk met de scooter op pad, met of zonder passagier. Ga een heerlijk stukje toeren en maak kennis met pittoreske dorpjes en prachtige landschappen. Of maak uw scootertocht avontuurlijker en stop onderweg voor het maken van opdrachten. De scootertocht is te combineren met veel verschillende activiteiten, waardoor er altijd een passend groepsuitje kan worden gecreëerd.

MET DE WIND DOOR DE HAREN LIMBURG ONTDEKKEN

Een scooter tocht is één van de leukste dagjes uit om te doen en maakt elk uitje uniek. Er zijn verschillende routes waaruit u kunt kiezen en die ook naar uw wensen kunnen worden aangepast. Zo leidt een scootertocht door Zuid Limburg u via de kronkelende wegen en onverharde paden naar bijzondere Limburgse plekken en bezienswaardigheden. Onderweg kunt u een tussenstop maken en onder het mum van een heerlijk kop koffie en een stuk vlaai bijkletsen met uw vrienden, familie of collega’s. Een scootertocht door Limburg is een ware belevenis waar u op een leuke wijze de Limburgse cultuur en omgeving zal opsnuiven.

Ben jij er klaar voor?

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Telefoon

Adres

Piet Malherbestraat 3
6417 GR, Heerlen

SCOOTERTOCHT NAAR WENS CREËREN

Een scootertocht is niet enkel het volgen van een route door een bepaald gebied. U kunt namelijk uw scootertocht bij Go Active helemaal naar uw wensen creëren! Zo bieden wij een groot aantal leuke groepsactiviteiten aan die gecombineerd kunnen worden met een scooter tocht. Wilt u onderweg meer spelelementen? Kies dan voor een leuke routebeschrijving en ga op zoek naar de verschillende verborgen foto’s. Of voeg uw scooter tocht samen met een trust game en werk aan een écht wij-gevoel. Bent u meer van het genieten? Wij kunnen uw scootertocht ook langs de heerlijks cafés en restaurants van Limburg plannen. Alles is mogelijk! We helpen u graag met het plannen van uw ideale scootertocht.

PLAN UW SCOOTERTOCHT!

Wilt u graag een leuke dag voor uw familie, vrienden of collega’s plannen? Met een scootertocht van Go Active organiseert u eenvoudige een onvergetelijke dag. Wij bieden scootertochten en andere tochten, zoals autotochten en mountainbiketochten, met verschillende arrangementen aan en maken uw uitje helemaal op maat. Benieuwd wat wij te bieden hebben? Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier!