045 56 101 88 info@go-active.nl

Footsnooker

Shiet Activiteiten

Footsnooker

Een tikkeltje traditie, toch? Op de roos of de appel richten met de pijl op de boog? Dat kan!
Onze ervaren instructeur kan jou tot in details vertellen welke houding de beste is en hoe jij beetje bij beetje dichterbij de roos kan komen.

WORD DE NIEUWE ROBIN HOOD

Kruip in de huid van een echte strijder en leer kennismaken met de bijzondere sport handboogschieten. Krijg instructie van een ervaren begeleider en leer de beginselen van het boogschieten aan. Na de korte introductie is het tijd voor het echte werk. Met een pijl en boog in de handen gaat u in een spannend duel strijden tegen uw familie, vrienden of collega’s. Handboog schieten vraagt om techniek, een scherp oog en vaste hand. Heeft u alles in zich om de nieuwe Robin Hood te worden?

Because life is action, life is more

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Address

Piet Malherbestraat 36417GR, Heerlen

.

HANDBOOGSCHIETEN ARRANGEMENT

Handboogschieten is een bijzondere, leuke en uitdagende activiteit om met vrienden, familie of collega’s te doen. U ontdekt uitgebreid alle facetten van het handboog schieten en begint aan uw eigen techniek te werken. Aan het eind van de dag komt alles bij elkaar en gaat u aan de hand van de opgedane kennis en vaardigheden strijden voor de winst. Handboog schieten is hiermee een sportieve en vooral leuke manier om met uw gezelschap te doen. Jong of oud, kleine of grote groepen; het is allemaal mogelijk bij Go Active. Bovendien kunt u ervoor kiezen om boogschieten als enkel activiteit te doen, of te combineren met een compleet arrangement met andere Go Active activiteiten, zoals een GPS tocht, highland games of batle of the arrows. Hierdoor kunt u bij Go Active een complete dag vol activiteiten op maat organiseren.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Wilt u graag gaan handboogschieten in Limburg? Boek dan handboog schieten als activiteit bij Go Active en beleef een unieke dag vol spanning, plezier en uitdaging. Ook voor vragen of advies over onze handboogschieten arrangementen of één van onze andere activiteiten kunt u contact met ons opnemen via het contactenformulier. Samen met u kijken we naar het inrichten van dé ideale groepsdag voor u en uw vrienden, familie of collega’s.