045 56 101 88 info@go-active.nl

Schiet activiteiten

Because life is action, life is more

Onze schiet activiteiten

handboogschieten

Kruip in de huid van een echte strijder en leer kennismaken met de bijzondere sport handboogschieten. Handboog schieten vraagt om techniek, een scherp oog en vaste hand. Heeft u alles in zich om de nieuwe Robin Hood te worden?

Kruisboogschieten

Deze activiteit laat u kennismaken met een eeuwenoude sport die vandaag de dag nog steeds populair is. Niet gek eigenlijk: het kruisboogschieten vraagt om een hoop spieren, techniek en stiekem een snufje geluk.

luchtbuksschieten

Altijd al een keer uw schietkwaliteiten willen ontdekken? In verschillende games, zoals onze schietkasten en puntenkaarten, gaat u de strijd aan tegen vrienden en familie. Heeft u uw oog op de target? Focus, schiet en raak uw doel!

blaaspijpschieten

Indiana Jones deed het ook, dus het moet jou zeker lukken, toch? Deze activiteit zal je weer even mee terug nemen in de tijd. Weet je nog, een pvc buisje en de papieren pijltjes? En dan het liefste door de openstaande ramen schieten.

Battle of the arrows

Are you ready for an arrow battle? Alle schutters staan op de lijn… De boog in de hand en de pijlen in het speelveld… 3… 2… 1… Go! Wie weet de schutters van het andere team uit te schakelen? Kortom, trefbal met een vette twist!

Kids Paintball

Bent u op zoek naar een actief kinderfeest waar de kids nog maanden over zullen napraten? Paintball, dat is pas écht een stoer kinderfeestje. Iedereen een camouflage overal aan, masker op, gun in de hand en dan kan het feest beginnen!

Schietvaria

Heb je uit alle onze activiteiten geen keuze kunnen maken? Dan hebben wij voor jou de oplossing! De Go Active schietvaria is een programma waarin we alle schiet activiteiten combineren.

Gel Blaster

Nieuwe uitdaging uit Amerika. Een combinatie van Paintball en Airsoft. We spelen een battle met 2 teams. Wie schakeld zijn tegenstander uit?

Bijlwerpen

Bijlwerpen is een activiteit die vraagt om precisie en juiste techniek. Het is een uitje dat het oer gevoel in je naar boven roept. Perfect voor een vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje en familiedag! Voel de energie die je in je hebt als je de bijl richting de bulls Eye gooit.

Because life is action, life is more

meer over onze schiet activiteiten

Go Active is dé specialist op het gebied van spannende en uitdagende schietactiviteiten in Nederland. Wij bieden een breed scala aan schietactiviteiten, waaronder handboogschieten, kruisboogschieten, luchtbuks schieten, Blow gun, gelblaster, Archery Tage en Battle of the Arrows. Of je nu een bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellenfeest of gewoon een gezellig dagje uit plant, bij Go Active ben je verzekerd van een onvergetelijke ervaring.

Onze professionele instructeurs begeleiden je tijdens de activiteiten en zorgen ervoor dat je op een veilige en verantwoorde manier kunt genieten van deze spectaculaire activiteiten. We bieden onze activiteiten aan op verschillende locaties door heel Nederland en het is ook mogelijk om deze op een door jou gekozen locatie te boeken.

Naast onze schietactiviteiten bieden wij ook andere leuke programma’s aan, zoals teambuilding workshops, sportdagen, wandeltochten en Fun 4 All Games. Dit maakt Go Active de perfecte keuze voor bedrijven en groepen die op zoek zijn naar een unieke en leuke teambuilding ervaring.
Of je nu kiest voor een van onze schietactiviteiten of een ander programma, wij garanderen dat je een dag vol spanning en sensatie zult beleven. Bij Go Active staat veiligheid voorop en we doen er alles aan om onze klanten een onvergetelijke ervaring te bieden.

Ben jij er klaar voor?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Telefoon

Adres

Piet Malherbestraat 3
6417 GR, Heerlen