045 56 101 88 info@go-active.nl

Muziekspel

Muziekspel

Ons muziekspel is de ideale combinatie van een muziekquiz en muziekbingo, waarmee deelnemers op een leuke en interactieve manier kunnen genieten van muziek in teamverband. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, feestje of teambuildingactiviteit, ons muziekspel is geschikt voor elke gelegenheid.

Tijdens de muziekquiz worden deelnemers uitgedaagd om hun kennis van muziekgenres, artiesten en nummers te testen en zo de titel van “muziekexpert” te verdienen. Bij de muziekbingo draait het om het herkennen van nummers en als eerste een lijn of volle kaart te krijgen door nummers af te strepen die door de spelleider worden gespeeld.

 

EEN DAG VOL TE GEKKE MUZIEK

Ons muziekspel kan worden georganiseerd voor groepen van verschillende groottes en is geschikt voor alle leeftijden. We voorzien alle benodigde materialen en een ervaren spelleider zorgt ervoor dat het spel soepel verloopt en iedereen een leuke tijd heeft.

Interesse in ons muziekspel? Neem dan gerust contact met ons op en we maken graag een offerte op maat voor je. Of je nu op zoek bent naar een leuke activiteit voor een privé-evenement of een teambuildingactiviteit voor je bedrijf, ons muziekspel is de perfecte manier om samen van muziek te genieten en plezier te hebben.

Boek ons muziekspel vandaag nog en beleef een onvergetelijke tijd met je team of vrienden!

Ben jij er klaar voor?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Telefoon

Adres

Piet Malherbestraat 3
6417 GR, Heerlen

HÉT UITJE VOOR EEN DAG TEAMBUILDING

Bent u op zoek naar een activiteit die geschikt is voor een geslaagde teambuilding? Dan zijn de fun games perfect! De spelen zijn een leuke manier om op sportieve wijze te werken aan het teamverband. Aan welke eigenschappen wilt u binnen uw team aan werken? De fun games kunnen precies op uw doelen en wensen worden aangepast. De spellen vragen ieder een goede samenwerking en communicatie. Met veel plezier en een snufje tactisch denken gaan de teams voor de winst. Fun games staan garant voor een te gekke teambuilding dag!

THE FUN GAMES DOOR GO ACTIVE LATEN ORGANISEREN?

Wilt u graag de fun games door Go Active laten organiseren? Neem contact met ons op! We horen graag voor wie wij de fun games moeten organiseren. Voor uw vriendengroep, collega’s of familie? Hoe groot of klein uw groep ook is, wij maken uw dag helemaal passend aan uw wensen. Go Active organiseert fun games door heel Nederland, van Limburg, de Randstad tot Groningen. Zo kunnen de spelen altijd worden georganiseerd. Bent u klaar voor een uitdagende dag die u nooit meer zal vergeten?