045 56 101 88 info@go-active.nl

Mountainbiketochten

Driving en riding

Mountainbiketochten

Verken betoverende landschappen op onze mountainbiketochten. Geniet van adembenemende uitzichten, begeleid door instructeurs die perfect aansluiten op zowel recreatieve als ervaren mountainbikers. Voor elke vaardigheid bieden we passende routes en instructie, inclusief opties voor GPS-geleide tochten. Onze prachtige routes zijn geschikt voor elk ervaringsniveau, van gemakkelijke paden voor beginners tot technische en uitdagende routes voor ervaren mountainbikers. Onze deskundige instructeurs begeleiden en ondersteunen je tijdens je rit, met tips om je techniek te verbeteren en je vertrouwen op te bouwen. Als je nog nooit hebt gemountainbiked, leren onze instructeurs je de basisbeginselen, zodat je veilig kunt fietsen. Ontdek de laagdrempelige en leuke ervaring van onze mountainbike-activiteiten.

Teambuilding op Wielen

Ontdek onze opwindende mountainbike-activiteiten, perfect voor avonturiers van alle niveaus. Verken prachtige landschappen terwijl je geniet van het plezier van mountainbiken. Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een ervaren rijder die nieuwe uitdagingen zoekt, onze routes bieden voor elk wat wils.

Bijzonder populair zijn onze teambuilding mountainbiketochten, waarbij deelnemers zelfstandig met GPS-navigatie op pad gaan. Tijdens deze avonturen worden diverse teambuilding-opdrachten uitgevoerd, waardoor je niet alleen geniet van het mountainbiken door de bossen, maar ook werkt aan groepsdynamiek en samenwerking. Reserveer vandaag nog en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur in de natuur!

Ben jij er klaar voor?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Telefoon

Adres

Piet Malherbestraat 3
6417 GR, Heerlen

HANDBOOGSCHIETEN ARRANGEMENT

Handboogschieten is een bijzondere, leuke en uitdagende activiteit om met vrienden, familie of collega’s te doen. U ontdekt uitgebreid alle facetten van het handboog schieten en begint aan uw eigen techniek te werken. Aan het eind van de dag komt alles bij elkaar en gaat u aan de hand van de opgedane kennis en vaardigheden strijden voor de winst. Handboog schieten is hiermee een sportieve en vooral leuke manier om met uw gezelschap te doen. Jong of oud, kleine of grote groepen; het is allemaal mogelijk bij Go Active. Bovendien kunt u ervoor kiezen om boogschieten als enkel activiteit te doen, of te combineren met een compleet arrangement met andere Go Active activiteiten, zoals een GPS tocht, highland games of batle of the arrows. Hierdoor kunt u bij Go Active een complete dag vol activiteiten op maat organiseren.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Wilt u graag gaan handboogschieten in Limburg? Boek dan handboog schieten als activiteit bij Go Active en beleef een unieke dag vol spanning, plezier en uitdaging. Ook voor vragen of advies over onze handboogschieten arrangementen of één van onze andere activiteiten kunt u contact met ons opnemen via het contactenformulier. Samen met u kijken we naar het inrichten van dé ideale groepsdag voor u en uw vrienden, familie of collega’s.