045 56 101 88 info@go-active.nl

money maker

money maker

Vandaag mag er eindelijk eens geld over de balk gesmeten worden. Gelukkig zijn het geen Euro’s, maar Go Active Euro’s. U kunt geld verdienen door de juiste antwoorden op vragen te geven, of het volbrengen van verschillende opdrachten. Ook mag u gaan inzetten op uzelf en op uw teamleden. Hoe lang zal u doen over deze opdracht en hoeveel gaan we hierop inzetten? Tijdens deze wandeling gaat het hard tegen hard. Maar wie is er aan het einde miljonair?

WORDT UW TEAM MILJONAIR?

Bij Money Maker draait alles om geld! Als groep zullen jullie in teams worden verdeeld. Elk team ontvangt een mooi startkapitaal. Ga vervolgens op pad en voer diverse opdrachten uit. Go Active organiseert een dag vol uitdagende activiteiten die u met uw team moet vervullen. Van het oplossen van puzzels, een stormbaan beklimmen of geblinddoekt een parcours afleggen. Is de opdracht voltooid? Dan behalen jullie een mooi geldbedrag. Lukt het u en uw team om zoveel mogelijk geld te verdienen en er met de winst vandoor te gaan?

Ben jij er klaar voor?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Telefoon

Adres

Piet Malherbestraat 3
6417 GR, Heerlen

MONEY MAKER: EEN TE GEK TEAMBUILDING ACTIVITEIT

Een geslaagde teambuilding dag organiseren? Money Maker is een uitdagende en gezellige activiteit die zeer geschikt is. De groepsactiviteit vraagt om goede communicatie, behendigheid en een groot pak gezelligheid. Het groepsspel is geschikt om op sportieve wijze te werken aan een sterk teamverband tussen collega’s, vrienden of familie. Money Maker groepsactiviteit wordt door Go Active in heel Nederland georganiseerd. Zo komen wij naar een locatie bij u in de buurt.

DAG VOL GROEPSACTIVITEITEN OP MAAT LATEN ORGANISEREN

Bij Go Active bieden wij bieden groepsspellen volledig op maat aan. Zo kunnen wij u een dag vol te gekke activiteiten naar wens organiseren. Money Maker is hierdoor eenvoudig te combineren met een of meerdere van onze andere activiteiten, zoals een fietstocht, trust games of schietvaria. Omdat we een complete dag samenstellen, kan Money Maker als groepsactiviteit binnen elk budget en bij elke groepsgrootte georganiseerd worden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij leggen u er graag meer over uit!