045 56 101 88 info@go-active.nl

Mistery book

Teambuilding

mistery book

Op zoek naar een unieke wandelervaring? Ontdek ons Mystery Book! Dit innovatieve boek combineert de klassieke charme van traditionele routebeschrijvingen zoals kruispuntroutes, bolletje-pijltje en fotoroutes met een moderne twist. Hoewel het gebruikmaakt van GPS-technologie, blijft de route een mysterie, waardoor elke wandeling een spannend avontuur wordt. Daag jezelf uit met vragen, opdrachten en puzzels die teambuilding bevorderen en zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Tijdens het verkennen werk je samen om de weg te vinden, vragen te beantwoorden en raadsels op te lossen. Kies voor een avontuur waarbij plezier en samenwerking hand in hand gaan.

Ontdek het avondtuur

Verken de schoonheid van het buitenleven en laat je leiden door de intrigerende paden van ons Mystery Book. Met een scala aan route-opties, van traditionele bolletje-pijltje tot moderne GPS-technologie, bieden we voor elk wat wils. Maar wat ons echt onderscheidt, zijn de uitdagende opdrachten en raadsels die strategisch langs de route zijn geplaatst. Deze activiteiten bevorderen niet alleen teambuilding, maar zorgen ook voor een dynamische en interactieve wandelervaring.

Ons Mystery Book is perfect voor vriendengroepen, families, bedrijfsuitjes of gewoon een solo-avontuur. Het biedt een ongeëvenaarde gelegenheid om de omgeving te verkennen terwijl je je intellectuele vaardigheden aanscherpt. En het beste van alles? Je kunt op je eigen tempo genieten, zonder je zorgen te maken over een vast schema.

Dus waar wacht je nog op? Laat je verrassen door de verborgen schatten van onze Mystery Book-wandelingen en creëer blijvende herinneringen met je dierbaren. Boek vandaag nog je avontuur en bereid je voor op een onvergetelijke reis vol ontdekkingen en plezier in de buitenlucht!

te speurneuzen!

Ben jij er klaar voor?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Telefoon

Adres

Piet Malherbestraat 3
6417 GR, Heerlen

SPEURTOCHT EN WANDELTOCHT, IDEAAL ALS GROEPSUITJE

Wilt u een avontuurlijk en onvergetelijk groepsuitje? De speurtocht mistery book van Go Active is een geschikte dagactiviteit. Ga als team samen de uitdaging aan. Neem de beste route, voltooi opdrachten en laat jullie niet afleiden. Samenwerken is bij deze unieke GPS tocht en puzzeltocht een echte must. Door goede communicatie, samen te denken en véél plezier ontrafelen jullie het mysterie. Mistery book is hét ideale groepsuitje voor familie, bedrijfsactiviteit of vrijgezellenfeest.

PUZZELTOCHT GEORGANISEERD IN HEEL NEDERLAND

Spreekt mistery book u aan en wilt u de puzzeltocht graag in uw regio laten organiseren? Go Active komt naar u toe! Al onze activiteiten zijn mobiel en kunnen door heel Nederland uitgezet worden. Zo is deze GPS speurtocht van Limburg, Utrecht tot Zuid-Holland te organiseren. Voor een dag vol te gekke activiteiten staan we ook voor u klaar. Wij organiseren graag uw groepsuitje helemaal aangepast op uw wensen. Zo is de Mistery Book eenvoudig te combineren met een of enkele andere van onze activiteiten, waaronder handboogschieten, voetbaldarts of gewoon een lekkere lunch tussendoor. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!