045 56 101 88 info@go-active.nl

Mistery book

Teambuilding

mistery book

Een wandeling met een GPS? Of toch liever de ouderwetse route met de bolletjes en pijltjes? Of misschien zelfs wel een fotoroute? Of kunt u eigenlijk niet kiezen? Geen probleem! Kies simpelweg voor ons mistery book! Ons M-Book neemt u mee naar de meest prachtige locaties, maar hoe u daar komt, dat blijft de vraag! Naast de verschillende routebeschrijvingen zijn er uiteraard ook veel vragen te beantwoorden en opdrachten te volbrengen, maar weet u deze te vinden?

UNIEKE MIX VAN KAART EN GPS PUZZELTOCHT

Niet zomaar een wandeltocht, maar een wandeling vol uitdaging en leuke opdrachten: de mistery book biedt het allemaal. Met een combinatie van een kaart, foute route en gps puzzeltocht gaat u samen met vrienden, familie of collega’s op zoek naar de eindbestemming. Onderweg komt u verschillende opdrachten, puzzels en raadsels tegen. Voltooi alle opdrachten, verzamel alle letters en kom achter het mystery woord! De mistery book is niet zomaar een puzzeltocht, maar een speurtocht voor echte speurneuzen!

Ben jij er klaar voor?

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Telefoon

Adres

Piet Malherbestraat 3
6417 GR, Heerlen

SPEURTOCHT EN WANDELTOCHT, IDEAAL ALS GROEPSUITJE

Wilt u een avontuurlijk en onvergetelijk groepsuitje? De speurtocht mistery book van Go Active is een geschikte dagactiviteit. Ga als team samen de uitdaging aan. Neem de beste route, voltooi opdrachten en laat jullie niet afleiden. Samenwerken is bij deze unieke GPS tocht en puzzeltocht een echte must. Door goede communicatie, samen te denken en véél plezier ontrafelen jullie het mysterie. Mistery book is hét ideale groepsuitje voor familie, bedrijfsactiviteit of vrijgezellenfeest.

PUZZELTOCHT GEORGANISEERD IN HEEL NEDERLAND

Spreekt mistery book u aan en wilt u de puzzeltocht graag in uw regio laten organiseren? Go Active komt naar u toe! Al onze activiteiten zijn mobiel en kunnen door heel Nederland uitgezet worden. Zo is deze GPS speurtocht van Limburg, Utrecht tot Zuid-Holland te organiseren. Voor een dag vol te gekke activiteiten staan we ook voor u klaar. Wij organiseren graag uw groepsuitje helemaal aangepast op uw wensen. Zo is de Mistery Book eenvoudig te combineren met een of enkele andere van onze activiteiten, waaronder handboogschieten, voetbaldarts of gewoon een lekkere lunch tussendoor. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!