045 56 101 88 info@go-active.nl

Minute to win it

Teambuilding

Minute to win it

Minute to Win It is een geweldige teambuildingactiviteit die uw team zal uitdagen en vermaken.
Tijdens het spel krijgen teams 150 seconden om een reeks uitdagende opdrachten te voltooien met alledaagse artikelen.

Om kans te maken op de hoofdprijs, zijn sterke communicatie, coördinatie en samenwerking vereist.
Niet alleen zal het spel helpen bij het verbeteren van de samenwerkingsvaardigheden van uw team, maar het kan ook bijdragen aan het versterken van de relaties tussen teamleden. Zelfs als uw team niet alle opdrachten kan afronden, ontvangt u nog steeds beloningen voor elke succesvol afgeronde opdracht.
Minute to Win It is geschikt voor alle soorten teams en kan worden aangepast aan de behoeften en doelen van uw organisatie. Het is een effectieve manier om de prestaties onder druk van uw team te verbeteren en tegelijkertijd plezier te hebben.

EEN DAG VOL TE GEKKE GAMES

Go Active biedt een breed scala aan teambuildingactiviteiten aan, waaronder Minute to Win It. Onze programma’s zijn op maat gemaakt voor uw organisatie en zijn ontworpen om uw team te helpen bij het opbouwen van sterke relaties en het verbeteren van hun prestaties.
Met onze deskundige begeleiding en ondersteuning, zorgen we ervoor dat elk teamlid zich op zijn gemak voelt en optimaal kan deelnemen aan de activiteiten. We zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige, professionele teambuildingervaringen die blijvende resultaten opleveren voor uw organisatie.

Minute to Win It is een van onze populairste activiteiten en kan worden aangepast aan de behoeften en doelen van uw team. Tijdens het spel krijgen teams 150 seconden om een reeks uitdagende opdrachten te voltooien met alledaagse artikelen. Het vereist sterke communicatie, coördinatie en samenwerking om kans te maken op de hoofdprijs.
Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze teambuildingprogramma’s, inclusief Minute to Win It, uw team kunnen helpen groeien en slagen.

Ben jij er klaar voor?

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Telefoon

Adres

Piet Malherbestraat 3
6417 GR, Heerlen

HÉT UITJE VOOR EEN DAG TEAMBUILDING

Bent u op zoek naar een activiteit die geschikt is voor een geslaagde teambuilding? Dan zijn de fun games perfect! De spelen zijn een leuke manier om op sportieve wijze te werken aan het teamverband. Aan welke eigenschappen wilt u binnen uw team aan werken? De fun games kunnen precies op uw doelen en wensen worden aangepast. De spellen vragen ieder een goede samenwerking en communicatie. Met veel plezier en een snufje tactisch denken gaan de teams voor de winst. Fun games staan garant voor een te gekke teambuilding dag!

THE FUN GAMES DOOR GO ACTIVE LATEN ORGANISEREN?

Wilt u graag de fun games door Go Active laten organiseren? Neem contact met ons op! We horen graag voor wie wij de fun games moeten organiseren. Voor uw vriendengroep, collega’s of familie? Hoe groot of klein uw groep ook is, wij maken uw dag helemaal passend aan uw wensen. Go Active organiseert fun games door heel Nederland, van Limburg, de Randstad tot Groningen. Zo kunnen de spelen altijd worden georganiseerd. Bent u klaar voor een uitdagende dag die u nooit meer zal vergeten?