045 56 101 88 info@go-active.nl

Luchtbuksschieten

Schiet Activiteiten

Luchtbuksschieten

In alle actiefilms ziet u acteurs met scherp schieten, maar is het nu echt zo makkelijk als dat het lijkt? Dat kunt u ondervinden tijdens onze luchtbuks activiteit. U zal gedurende deze activiteit gaan schieten op onze doelen en de kunst is natuurlijk om deze ook daadwerkelijk te raken. Schiet u het hoogste aantal punten bij elkaar of weet u onze targets om te schieten? Good luck!

HÉT UITJE VAN NEDERLAND

Altijd al een keer uw schietkwaliteiten willen ontdekken? Ga luchtbuks schieten bij Go Active! Het buksschieten wordt op een speciaal uitgezette banen uitgevoerd. In verschillende games, zoals onze schietkasten en puntenkaarten, gaat u de strijd aan tegen vrienden en familie. Heeft u uw oog op de target? Focus, schiet en raak uw doel! In een competitie gaat u voor de winst. Geniet ondertussen van een lekker hapje en een drankje, en laat Go Active uw dag organiseren! Doordat we een ruim aanbod luchtpistolen hebben, hoeft u nooit te wachten op uw beurt. Zo is luchtbuks schieten op elke locatie in heel Nederland te spelen. Luchtbuks schieten is hét uitje voor een familiedag, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Ben jij er klaar voor?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Telefoon

Adres

Piet Malherbestraat 3
6417 GR, Heerlen

BUKSSCHIETEN: VAN INSTRUCTIE TOT WEDSTRIJD

Buksschieten vraagt om goede coördinatie en behendigheid. In een kleine uitleg leert u door een professional de basis van het schieten. Onder andere ademhaling, richten en veiligheid komen hier aan bod. Hierna volgt een training waarbij u gaat oefenen met het buksschieten. Klaar voor een uitdaging? De activiteit eindigt met een spannende wedstrijd tussen uw vrienden, familie of collega’s. In een paar rondes verzamelt u zoveel mogelijk punten en gaat u voor de winst. Luchtpistool schieten is al mogelijk vanaf 16 jaar. Altijd al eens willen schieten met een bucks? Ontdek dan dit uitje! Hoe scherp schiet u?

LUCHTBUKS SCHIETEN MET GO ACTIVE?

Op zoek naar een uitje vol adrenaline, uitdaging en plezier? Ontdek het uitje luchtbuks schieten bij Go Active! We komen graag bij u langs op locatie in heel Nederland. Wilt u graag het bucksschieten combineren met één van onze andere activiteiten, zoals kruisboogschieten, bubble soccer of battle of the arrows? Dat kan! Wij organiseren graag voor u een onvergetelijke dag! Neem contact met ons op! We sturen u graag een offerte of leggen u meer uit over de mogelijkheden!