045 56 101 88 info@go-active.nl

Kruisboogschieten

Schiet Activiteiten

Kruisboogschieten

Deze activiteit is één van de stoerste in ons aanbod, maar hier zijn toch wel wat spierballen voor nodig! Het opspannen van de boog is wel even pittig, maar als dit eenmaal gedaan is, dan gaat de pijl erop en dan is het vlammen!

NIET GESCHOTEN IS ALTIJD MIS

Op zoek naar een spannende én gezellige activiteit die u met uw vrienden, familieleden of collega’s kunt doen? Dan is kruisboogschieten precies wat u zoekt. Deze activiteit laat u kennismaken met een eeuwenoude sport die vandaag de dag nog steeds populair is. Niet gek eigenlijk: het kruisboogschieten in Limburg vraagt om een hoop spieren, techniek en stiekem een snufje geluk. Ervaar de kracht die vrijkomt met het kruisboog schieten en win de wedstrijd tegen uw gezelschap. Hoe ver spant u de boog?

Ben jij er klaar voor?

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Adres

Piet Malherbestraat 36417GR, Heerlen

.

HOE WERKT KRUISBOOGSCHIETEN?

Kruisboogschieten is één van de stoerste activiteiten van Go Active en vraagt voor heel wat spierballen. Na een uitleg van onze instructeur over veiligheid en de verschillende bogen gaan u en uw gezelschap aan de slag met oefenen. Het opspannen van de boog is wel even pittig, maar als dit eenmaal gedaan is, dan gaat de pijl erop en dan is het vlammen! Net als bij alle schietactiviteiten is uw houding ook bij deze sport van groot belang. Als de juiste houding eenmaal gevonden is, dan gaat de safety van de boog af en staat u op scherp. Richt u op het doel en laat de pijl met een grote snelheid richting het bord gaan. Dankzij het mechanisme biedt kruisboogschieten in Nederland een heel andere ervaring, dan onze andere schietactiviteiten, zoals handboogschieten of battle of the arrows. Kruisboogschieten in Nederland is hiermee perfect als groepsactiviteit voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag.

GO ACTIVE: DÉ SPECIALIST IN UNIEKE ACTIVITEITEN

Wordt u de nieuwe Robin Hood? Met het kruisboogschieten ontdekt u een een unieke en uitdagende schietsport, die een ware belevenis zal zijn voor u en uw vrienden, familie of collega’s. Go Active biedt kruisboogschieten in Limburg aan als een losstaand activiteit of binnen een arrangement. Hierbij kunt u het kruisboog schieten combineren met één of meerdere activiteiten van Go Active en organiseert u heel eenvoudig een complete groepsdag op maat. Neem contact met ons op via het contactformulier. We helpen u graag verder met uw ideaal uitje!