045 56 101 88 info@go-active.nl

Kids Paintball

Kids Paintball

Paintball voor kinderen, dat is pas écht een stoer kinderfeestje. Iedereen een camouflage overal aan, masker op en een gun in de hand en dan kan het feest beginnen! De impact van de guns is lager waardoor deze activiteit de perfecte activiteit is voor de stoerdere daredevils.

GESLAAGD KINDERFEESTJE? PAINTBALL VOOR KIDS!

Bent u op zoek naar een actief kinderfeest waar de kids nog maanden over zullen napraten? Dan is kinderpaintball precies wat u zoekt. Deze activiteit staat gegarandeerd voor spanning, sportiviteit, teamwork en winnerslust. De kinderen worden in groepen verdeeld en trekken als team ten strijde, op zoek naar de winst. Rennend en schuilend over het parcours zullen ze de andere groep moeten uitschakelen. Paintball voor kinderen is een te gek spel waar je niet alleen goed moet richten, maar ook slim te werken moet gaan. Goed samenwerken met teamgenoten is daarom net zo belangrijk. Paintballen biedt vol uitdaging en spanning. Ben ik de volgende die wordt uitgeschakeld? Heeft de ander mij gezien? Paintballen voor kinderen staat gegarandeerd voor een kinderfeestje die niet snel vergeten zal worden!

Ben jij er klaar voor?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Telefoon

Adres

Piet Malherbestraat 3
6417 GR, Heerlen

COMPLETE DAG ORGANISEREN?

Wilt u graag een complete dag voor uw kind organiseren? Kinderpaintball kan eenvoudig met andere spellen van Go Active gecombineerd worden. Denk aan kids schietcombi, footsnooker of voetbaldarts. Ook met een gezellige afsluiting met een heerlijk hapje en drankje kunnen wij u bij helpen. Zo is het kinderfeestje tot in de puntjes verzorgd.

KINDERPAINTBALL OF GOTCHA RESERVEREN

Kinderpaintball reserveren? Go Active organiseert paintball voor kinderen door heel Nederland. Zo reizen wij van Limburg tot Groningen om uw kind een te gekke dag te bezorgen! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op! Dan gaan wij aan de slag met het organiseren van een onvergetelijke dag!