045 56 101 88 info@go-active.nl

Katapult Schieten

Katapult schieten

Katapult bouwen en schieten is een unieke en populaire activiteit waarbij je je eigen katapult bouwt en vervolgens schiet op verschillende doelen. Het is een uitdagende en vermakelijke activiteit voor alle leeftijden en kan zowel binnen als buiten worden gespeeld.
Tijdens deze activiteit leer je hoe je een katapult bouwt met materialen zoals hout, elastiek en touw. Je ontwikkelt je vaardigheden in hand-oog coördinatie en leert hoe je de kracht van de katapult kunt beheersen om zo de beste schieter te worden.

Ben jij de perfecte schutter?

Katapult bouwen en schieten is een geweldige optie voor verjaardagsfeestjes, teambuilding-activiteiten, familiedagen en andere evenementen. Het is een leuke en interactieve manier om creativiteit, teamwork en competitiviteit te stimuleren.
Bij Go Active bieden wij deze activiteit aan en zorgen wij voor alle benodigde materialen en begeleiding. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we deze activiteit kunnen opnemen in jouw evenement of feest. Ervaar zelf hoe het is om als een echte schieter te spelen met onze katapult bouwen en schieten activiteit!

Ben jij er klaar voor?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Telefoon

Adres

Piet Malherbestraat 3
6417 GR, Heerlen

HANDBOOGSCHIETEN ARRANGEMENT

Handboogschieten is een bijzondere, leuke en uitdagende activiteit om met vrienden, familie of collega’s te doen. U ontdekt uitgebreid alle facetten van het handboog schieten en begint aan uw eigen techniek te werken. Aan het eind van de dag komt alles bij elkaar en gaat u aan de hand van de opgedane kennis en vaardigheden strijden voor de winst. Handboog schieten is hiermee een sportieve en vooral leuke manier om met uw gezelschap te doen. Jong of oud, kleine of grote groepen; het is allemaal mogelijk bij Go Active. Bovendien kunt u ervoor kiezen om boogschieten als enkel activiteit te doen, of te combineren met een compleet arrangement met andere Go Active activiteiten, zoals een GPS tocht, highland games of batle of the arrows. Hierdoor kunt u bij Go Active een complete dag vol activiteiten op maat organiseren.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Wilt u graag gaan handboogschieten in Limburg? Boek dan handboog schieten als activiteit bij Go Active en beleef een unieke dag vol spanning, plezier en uitdaging. Ook voor vragen of advies over onze handboogschieten arrangementen of één van onze andere activiteiten kunt u contact met ons opnemen via het contactenformulier. Samen met u kijken we naar het inrichten van dé ideale groepsdag voor u en uw vrienden, familie of collega’s.