045 56 101 88 info@go-active.nl

kaarsen maken

kaarsen maken

 

Workshop Kaarsen maken MINIMAAL 10 personen.

In het buitenland ziet u het vaak: etalages waarin de mooiste kaarsen voor uw neus gemaakt worden. Bij de workshop kaarsen maken van Go Active hoeft u niet toe te kijken, maar mag u zelf aan de slag met de vele verschillende kleuren kaarsvet! Gedurende deze workshop kaarsen maken kunt u ervoor kiezen een ballonkaars te maken of een dompelkaars, maar beide kan uiteraard ook! Een gezellige workshop waarin de mooiste kaarsen door u zelf gemaakt worden! Neem de kaars mee en geef hem thuis een mooie plaats!

CREATIVITEIT EN GEZELLIGHEID IN ÉÉN DAG

Wilt u samen met uw gezelschap genieten van elkaars bijzijn en iets leren? Dan is een workshop kaarsen maken precies wat u zoekt! Bij de kaarsen maken workshop leert u stap voor stap om een kaars helemaal naar uw wens te maken. Laat uw creativiteit de vrije loop en bepaal zelf hoe u de kaars gaat maken. Kies voor een fel kleurtje, een speciale vorm en verwerk unieke figuren in de kaars. Klets ondertussen bij met vrienden, familieleden of collega’s en geniet van elkaars aanwezigheid. De workshop kaarsen maken in Limburg is een uniek en leuke activiteit die past elke gelegenheid. Na afloop heeft u bovendien uw eigen gemaakte creatie als aandenken aan het bijzonder groepsuitje.

Ben jij er klaar voor?

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Telefoon

Adres

Piet Malherbestraat 3
6417 GR, Heerlen

HOE GAAT HET KAARSEN MAKEN IN ZIJN WERK?

In de workshop kaarsen maken gaat u samen met uw vrienden, familieleden of collega’s aan de slag. Onder leiding van een professional leert u de basistechnieken bij van het kaarsen maken. Vervolgens gaat u zelf creatief aan de slag met was. Kies een van de vele technieken, zoek bijpassende kleuren en ga voor een gekke vorm. Zo kunt u een kaars maken geheel aangepast op uw wensen! Maak een kaars die past in uw woonkamer, als cadeau of voor een speciale gelegenheid. Het is allemaal mogelijk in de workshop!

BOEK UW WORKSHOP KAARSEN MAKEN BIJ GO ACTIVE

De workshop kaarsen maken in Limburg is een unieke activiteit om samen met uw gezelschap een leuke dag te beleven. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, verjaardag of kinderfeestje: de workshop kaarsen maken is geschikt voor jong en oud en is bij elke gelegenheid te organiseren. Boek uw kaarsen maken workshop bij Go Active. De workshop kaarsen maken is eenvoudig te combineren met één van onze andere activiteiten. Zo organiseert u een groepsuitje geheel op maat. Of bekijk een van onze andere workshops, zoals schilderen op beelden, bonbons maken of bamboe bouwen. Neem contact met ons op via het contactfomulier. We vertellen u graag alle mogelijkheden voor uw ideaal groepsuitje!