045 56 101 88 info@go-active.nl

highland games

highland games

Zijn de fun 4 all games en trust games voor u niet actief genoeg? Kies dan voor onze variant van de Highland Games in Limburg! Deze spelen, die teruggaan tot de 11e eeuw in Schotland, zijn inmiddels uitgegroeid tot een echte traditie! We hebben ze in een nieuw jasje gestoken zodat ze weer helemaal van deze tijd zijn! Van touwtrekken tot boomstam slingeren en van boomstamzagen tot hamerslingeren, tijdens deze variant van de Highland Games komen ze allemaal voorbij. Stroop de mouwen maar op en ga met uw vrienden, familie of collega’s voor het uiterste!

EEN UNIEK TEAMGEVOEL ERVAREN

De traditie van de Highland Games gaat zo’n 4000 jaar terug, toen Schotse clans streden om hun kracht te tonen. Vandaag de dag zijn deze spelen zelfs in Nederland populair. Niet zo gek: ze omvatten verschillende disciplines die vragen om kracht, samenspel, teamgeest, communicatievaardigheden en vooral een hoop plezier! Met diverse activiteiten zijn deze spelen hét perfecte groepsuitje voor elke gelegenheid. Zo geniet u samen met uw gezelschap van een heerlijk sportief dagje, waarbij het wij-gevoel nóg sterker wordt.

Ben jij er klaar voor?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Telefoon

Adres

Piet Malherbestraat 3
6417 GR, Heerlen

HIGHLAND GAMES ONDERDELEN

Om de traditie van de Schotse Highland Games in ere te houden gaat u zich samen met uw vrienden, familie of collega’s wagen aan verschillende krachtactiviteiten. Gehuld in een echte Schotse kilt en muts gaat u aan de slag met diverse krachtactiviteiten en behendigheidsproeven. Denk aan activiteiten zoals kogelslingeren, reuze slalom en boomstam zagen. Deze activiteiten vragen niet alleen om kracht, maar ook om echt teamwork. Door samenspel, strategie en communicatie gaan jullie in teams voor de winst. Deze spelen bevatten alles wat een groepsactiviteit nodig heeft. Daarom zijn ze perfect voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, teambuilding of verjaardag. Deze activiteiten zijn ideaal om met uw gezelschap een onvergetelijke dag te beleven!

BOEK UW UITJE BIJ GO ACTIVE

Op zoek naar een uniek uitje vol sportiviteit, teamspirit en gezelligheid? Stap in de schoenen van de Schotse clans en ontdek een bijzonder evenement in Nederland. Go Active biedt een leuk pakket vol unieke en bijzondere spellen, geïnspireerd op de traditie van de Highland Games. Wij bieden bovendien activiteiten op maat, waarbij dit evenement met een of meerdere andere activiteiten van Go Active gecombineerd kan worden. Zo stelt u eenvoudig uw groepsuitje helemaal naar wens samen.

Vraag nu een offerte aan of neem contact met ons op. Wij vertellen u graag alle mogelijkheden voor dit unieke evenement in Limburg.