045 56 101 88 info@go-active.nl

highland games

highland games

Zijn de fun games en trust games voor u niet actief genoeg? Kies dan voor onze Highland Games in Limburg! De Highland Games stammen uit de 11e eeuw en zijn in Schotland inmiddels uitgegroeid tot een echte traditie! Wij hebben de spelen in een nieuw jasje gestoken en ze zijn op deze manier echt weer van deze tijd! Van touwtrekken tot boomstam slingeren en van boomstamzagen tot hamerslingeren, tijdens de Highland Games komen ze allemaal voorbij. Stroop de mouwen maar op en ga met uw vrienden, familie of collega’s voor het uiterste!

EEN UNIEK TEAMGEVOEL ERVAREN

De Highland Games zijn een wereldwijd begrip. De strijd begon zo’n 4000 jaar geleden onder Schotse clans om aan te tonen wie de sterkste was. Vandaag de dag zijn Highland Games zelfs in Nederland populair. Niet zo gek: de spelen omvatten verschillende disciplines die vragen om kracht, samenspel, teamgeest, communicatie vaardigheden en vooral een hoop plezier! Highland Games zijn hiermee hét perfecte groepsuitje voor elke gelegenheid. Zo geniet u samen met uw gezelschap van een heerlijk sportief dagje, waarbij het wij-gevoel nóg sterker wordt.

Ben jij er klaar voor?

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Telefoon

Adres

Piet Malherbestraat 3
6417 GR, Heerlen

HIGHLAND GAMES ONDERDELEN

Om de traditie van de Schotse Highland Games in ere te houden gaat u zich samen met uw vrienden, familie of collega’s wagen aan verschillende krachtactiviteiten. Gehuld in een echte Schotse kilt en muts gaat u aan de de slag met verschillende krachtactiviteiten en behendigheidsproeven. Denk aan Highland Games onderdelen als kogelslingeren, reuze slaom en boomstam zagen. De Highland Games vragen daarentegen niet alleen om kracht, maar om echt teamwork. Door samenspel, strategie én communicatie gaan jullie in teams voor de winst. De spelen bevatten alles wat een groepsactiviteit nodig heeft. Daarom zijn Highland Games perfect voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, teambuilding of verjaardag. De spelen zijn een ideale activiteit om met uw gezelschap een onvergetelijke dag te beleven!

BOEK UW UITJE BIJ GO ACTIVE

Op zoek naar een uniek uitje, vol sportiviteit, teamspirit en gezelligheid? Stap in de schoenen van de Schotse clans en ontdek de Highland Games in Nederland. Go Active biedt een leuk pakket Highland Games vol unieke en bijzondere spellen. Wij bieden bovendien activiteiten op maat, waarbij de Highland Games met een of meerdere andere activiteiten van Go Active gecombineerd kan worden. Zo stelt u eenvoudig uw groepsuitje helemaal naar wens samen. Vraag nu een offerte aan of neem contact met ons op. Wij vertellen u graag alle mogelijkheden voor onze Highland Games in Limburg.