+31 45 56 101 88 info@go-active.nl

grootmoedersfotoboek

Teambuilding

grootmoedersfotoboek

Bent u op zoek naar een unieke en creatieve manier om uw bedrijfsuitje of teambuilding dag vorm te geven? Ontdek dan ons “Grootsmoeders fotoboek”! Het bevat leuke doe-opdrachten, vragen en ontbrekende foto’s die de fotospeurtocht uitdagender maken. Deelnemers worden onderweg uitgedaagd om foto’s te maken, vragen te beantwoorden en doe-opdrachten uit te voeren.

Met “Grootsmoeders fotoboek” maakt u uw teambuilding dag niet alleen uitdagender, maar ook interactiever en gezelliger. Deelnemers werken namelijk samen aan het vervullen van de opdrachten en het maken van de foto’s, wat de onderlinge samenwerking bevordert en zorgt voor een positieve teambuilding ervaring.

UNIEKE FOTOPUZZELTOCHT

Ons unieke en interactieve fotoboek “Grootsmoeders fotoboek” voegt een extra dimensie toe aan onze fotospeurtocht met teambuilding opdrachten. Dit fotoboek bevat uitdagende doe-opdrachten, vragen en ontbrekende foto’s en is beschikbaar in verschillende thema’s die volledig kunnen worden aangepast aan uw wensen. Zo wordt het niet alleen een leuke herinnering aan de dag, maar ook een waardevolle toevoeging aan uw teambuilding programma.

Om de dag helemaal compleet te maken bieden wij de mogelijkheid om de fotospeurtocht met “Grootsmoeders fotoboek” uit te breiden met een hapje en drankje naar keuze. Onze catering wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op uw specifieke wensen, zodat u na afloop gezellig kunt napraten onder het genot van een hapje en drankje.

Neem contact met ons op voor meer informatie over “Grootsmoeders fotoboek” en ontdek wat het voor uw team kan betekenen.

Ben jij er klaar voor?

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Telefoon

Adres

Piet Malherbestraat 3
6417GR, Heerlen

COMPLETE DAGACTIVITEIT GEORGANISEERD

Grootmoeders fotoboek is een te gekke activiteit die bij elke gelegenheid georganiseerd kan worden. De speurtocht is als losse activiteit te boeken, maar u ook de mogelijkheid de fotopuzzeltocht te combineren met één of meerdere van onze andere activiteiten. Denk aan de fun games, footsnooker of een steptocht. Laat ons weten welk soort spellen u graag in één dag wenst te spelen! Een verzorgde dag met eten en drinken? Ook dat verzorgt Go Active voor u! Wij helpen u graag een complete dag aan leuke activiteiten te organiseren. Neem contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze spellen en alle mogelijkheden!

PUZZELTOCHT MET FOTO’S VOOR IEDERE LEEFTIJD

Grootmoeders fotoboek puzzeltocht is een leuke manier om samen met u een groep een vermakelijke dag te beleven. Doordat we de puzzeltocht aanpassen op uw groep, is grootmoeders fotoboek geschikt voor iedere leeftijd! Hiermee is de wandeltocht geschikt voor een gezin met jonge kinderen, maar ook een grote groep vrienden. Doordat het spel een frisse competitielust vraagt, is de fotopuzzeltocht tevens een perfect uitje om als teambuilding activiteit met uw collega’s uit te voeren. Kortom: genoeg reden om de puzzeltocht met foto’s te boeken!