045 56 101 88 info@go-active.nl

grootmoedersfotoboek

Teambuilding

grootmoedersfotoboek

Zoekt u een unieke en creatieve manier om uw bedrijfsuitje of teambuildingdag vorm te geven? Ontdek dan ons exclusieve “Grootsmoeders fotoboek”! Dit bijzondere fotoboek zit vol leuke doe-opdrachten, prikkelende vragen en uitdagende missende foto’s die de fotospeurtocht naar een hoger niveau tillen.

Met het “Grootsmoeders fotoboek” wordt uw teambuildingdag niet alleen uitdagender, maar ook interactiever en gezelliger. De deelnemers worden onderweg uitgedaagd om samen te werken, foto’s te maken, vragen te beantwoorden en doe-opdrachten uit te voeren. Dit bevordert niet alleen de onderlinge samenwerking, maar creëert ook een positieve teambuildingervaring die nog lang zal nazinderen.

Klaar om uw team naar nieuwe hoogten te brengen? Laat het “Grootsmoeders fotoboek” uw gids zijn op een avontuur vol teamwork, creativiteit en plezier!

SAMEN BOUWEN SAMEN HERINNERINGEN MAKEN

Go Active uw partner voor unieke bedrijfsuitjes en teambuildingactiviteiten die zorgen voor onvergetelijke ervaringen en sterke teambanden. Naast ons exclusieve “Grootsmoeders Fotoboek” bieden we ook andere opwindende opties zoals het Mystery Book, Top Secret en de kaart coordinaat

Het “Grootsmoeders Fotoboek” betrekt deelnemers met een intrigerende mix van interactieve opdrachten, prikkelende vragen en uitdagende missende foto’s. Samenwerking staat centraal terwijl teams opdrachten voltooien en momenten vastleggen, wat niet alleen de teamgeest bevordert maar ook zorgt voor een levendige en interactieve dynamiek.

Onze alternatieve opties, zoals het “Money Maker”, “Top Secret” en de “GPS Wandeling”, bieden elk unieke uitdagingen en avonturen die uw team zullen inspireren en verbinden.

Klaar om uw bedrijfsuitje of teambuildingdag naar nieuwe hoogten te tillen? Ontdek vandaag nog de diversiteit van onze activiteiten en laat ons uw team helpen groeien, leren en onvergetelijke herinneringen creëren.

Ben jij er klaar voor?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Telefoon

Adres

Piet Malherbestraat 3
6417 GR, Heerlen

COMPLETE DAGACTIVITEIT GEORGANISEERD

Grootmoeders fotoboek is een te gekke activiteit die bij elke gelegenheid georganiseerd kan worden. De speurtocht is als losse activiteit te boeken, maar u ook de mogelijkheid de fotopuzzeltocht te combineren met één of meerdere van onze andere activiteiten. Denk aan de fun games, footsnooker of een steptocht. Laat ons weten welk soort spellen u graag in één dag wenst te spelen! Een verzorgde dag met eten en drinken? Ook dat verzorgt Go Active voor u! Wij helpen u graag een complete dag aan leuke activiteiten te organiseren. Neem contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze spellen en alle mogelijkheden!

PUZZELTOCHT MET FOTO’S VOOR IEDERE LEEFTIJD

Grootmoeders fotoboek puzzeltocht is een leuke manier om samen met u een groep een vermakelijke dag te beleven. Doordat we de puzzeltocht aanpassen op uw groep, is grootmoeders fotoboek geschikt voor iedere leeftijd! Hiermee is de wandeltocht geschikt voor een gezin met jonge kinderen, maar ook een grote groep vrienden. Doordat het spel een frisse competitielust vraagt, is de fotopuzzeltocht tevens een perfect uitje om als teambuilding activiteit met uw collega’s uit te voeren. Kortom: genoeg reden om de puzzeltocht met foto’s te boeken!