045 56 101 88 info@go-active.nl

GPS Tochten

GPS tochten

Op zoek naar een leuke en bijzondere wandeling? Ontdek de prachtige en unieke omgeving van Limburg met een GPS wandeling. De GPS tocht in Limburg brengt u en uw gezelschap over vele bospaden, landweggetjes en laat u kennismaken met de verschillende landschappen dat Limburg rijk is. Onderweg beantwoordt u de vragen die u heeft ontvangen en gaat u op zoek naar alle verborgen posten. Zo is een GPS wandeling perfect voor jong en oud en zorgt een GPS tocht door Limburg gegarandeerd voor een leuke dag!

GPS WANDELING: ONTDEK DE MOOISTE PLEKKEN VAN LIMBURG

Wandelen is dé manier om Limburg met haar prachtige heuvels, zandgronden, bossen en waterrijke gebieden te ontdekken. Door de vele wandelroutes kan het echter lastig zijn om een juiste wandelroute te kiezen. Go Active helpt u een mooie wandeling te maken. Aan de hand van uw behoeftes stellen we met behulp van de GPS een wandeling voor u samen. Wat rest is het volgen van de ingestelde GPS wandelroute door Limburg. Zo ontdekt u nieuwe bijzondere natuurplekken, praat u bij met vrienden, familie of kennissen en wordt de band verscherpt door het spelen van diverse opdrachten. Wandelen met de GPS is hiermee het ideale groepsuitje voor alle doelgroepen en brengt u op de mooiste plekken in Limburg.

Ben jij er klaar voor?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Telefoon

Adres

Piet Malherbestraat 3
6417 GR, Heerlen

HOE WERKT WANDELEN MET EEN GPS?

Bij de start van uw GPS tocht door Limburg ontvangt u van ons een rugzak met alle benodigdheden voor wandeling. Uiteraard krijgt u hierbij het belangrijkste onderdeel: het Global Positioning Systeem, ook wel GPS genoemd. Na een korte uitleg worden de team captains gekozen en kan het wandelen met GPS van start gaan! Als de GPS goed gelezen wordt, dan kunnen alle vragen beantwoord worden en kunnen ook alle posten van gps wandeling gevonden worden. Maar aan wie vertrouwd u de GPS toe?

PLAN UW GPS WANDELING

Kies voor een leuke en bijzondere activiteit en ga nieuwe plaatsen ontdekken met een GPS wandeling. Er zijn veel GPS wandelroutes door Limburg die bewandeld kunnen worden, dus er is genoeg te zien en te beleven! De GPS wandeling van Go Active is bovendien eenvoudig te combineren met een van de vele andere groepsactiviteiten die wij aanbieden. Zo organiseert u eenvoudig een dag vol leuke activiteiten. Wacht niet langer en ga wandelen met GPS of met één van onze andere wandel activiteiten, als top secret, grootmoedersfotoboek en kaart coördinatie. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden en prijzen.