+31 45 56 101 88 info@go-active.nl

Gel Blasters

Schiet Activititeiten

Gel Blasters

Gel Blasters is een combineren van twee uitdagende werelden (Paintball & Airsoft).
De Gel Blaster geweren schieten gel-balletjes (gellets) aan dezelfde snelheid als Paintball & Airsoft, maar blijf je niet achter met verfspatten of duizenden plastic balletjes.

Schuilend achter onze bunkers, vuur je de gel balletjes af op de tegenpartij. Stalen zenuwen, tactiek maar ook snelheid zijn sleutelwoorden voor Gel Blaster.
Een goed schot schakelt de tegenstander uit, maar in de volgende ronde wordt jij misschien wel geraakt!
Maar af is niet af maar wel punten voor de tegenstander. Er zijn diverse spel varianten. En natuurlijk gaan we die spelen.
Durf jij deze uitdaging aan te gaan.
De Gellets zijn 100% biologisch afbreekbare balletjes op waterbasis en zijn bijgevolg niet schadelijk voor het milieu.

Voor groepen vanaf 30 personen

Gelblaster-activiteiten zijn een spannende en uitdagende manier om tactische spellen te spelen met vrienden, familie en gelijkgestemde mensen. Bij Go Active bieden we gelblaster-activiteiten aan op verschillende binnen- en buitenlocaties, maar we kunnen deze activiteit ook op uw eigen locatie organiseren.
Onze locaties bieden obstakels en bunkers om achter te schuilen en strategische posities in te nemen. We zorgen ervoor dat veiligheid tijdens onze gelblaster-activiteiten voorop staat en bieden beschermende uitrusting aan, zoals maskers en brillen. We leggen de regels en richtlijnen op een leuke en speelse manier uit om de nadruk te leggen op plezier en avontuur.
Gelblaster-activiteiten kunnen individueel of als team worden gespeeld en zijn geschikt voor iedereen die op zoek is naar een leuke en unieke manier om te spelen en te ontspannen. Het is ook een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten, teamwork en communicatie te bevorderen. Kom en ervaar zelf de spanning van gelblaster-activiteiten bij Go Active!

Ben jij er klaar voor?

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Telefoon

Adres

Piet Malherbestraat 3
6417GR, Heerlen