045 56 101 88 info@go-active.nl

Gel Blaster

Schiet Activititeiten

Gel Blaster

Welkom bij Gel Blaster: de perfecte samensmelting van Paintball en Airsoft! Onze Gel Blaster geweren bieden de opwinding van beide werelden zonder de nadelen. Vergeet verfspatten en plastic balletjes – met onze gel-balletjes (bullets) geniet je van dezelfde snelheid en precisie, maar zonder de rommel.

Stap achter onze bunkers, schiet je gellets af op de tegenstander en laat je vaardigheden spreken. Of je nu kiest voor strategie, snelheid of koelbloedigheid, Gel Blaster draait om actie en adrenaline. Elk schot telt, maar wees voorbereid om zelf geraakt te worden – dat hoort bij het spel!

Onze variatie aan spelmodi biedt voor ieder wat wils, van intense competitie tot pure fun. Durf jij de uitdaging aan? Onze 100% biologisch afbreekbare gellets op waterbasis zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar zorgen er ook voor dat je met een gerust hart kunt spelen.

Ontdek de spanning van Gel Blasters en dompel jezelf onder in een wereld vol actie, teamwork en sensatie. Ben je er klaar voor?

Gel Blaster: adrenalinekick gegarandeer

Stap binnen in de wereld van grensverleggende actie en adrenaline bij Gel Blaster. Vergeet alles wat je dacht te weten over Paintball en Airsoft – onze gel-balletjes (gellets) brengen het spel naar een geheel nieuw niveau van opwinding en spanning. Met snelheid, tactiek en scherpschuttersvaardigheden als je wapens, daag je vrienden uit voor epische gevechten achter bunkers en obstakels.

Maar wacht, er is meer! Voor degenen die op zoek zijn naar een nog grotere uitdaging, bieden we ook Blow gun en luchtbuks schieten aan. Bereid je voor op een test van je nauwkeurigheid en concentratie terwijl je jezelf uitdaagt om het doelwit te raken met ongekende precisie.

Bij Gel Blaster draait alles om actie, competitie en het overtreffen van je eigen grenzen. Onze 100% biologisch afbreekbare gellets zorgen ervoor dat je niet alleen een geweldige tijd hebt, maar ook een milieubewuste keuze maakt.

Durf jij de uitdaging aan te gaan? Neem het op tegen je vrienden, plan je volgende avontuur en laat je skills zien bij Gel Blaster. Kom binnen, voel de spanning en beleef de ultieme sensatie van extreme gaming!

Ben jij er klaar voor?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Telefoon

Adres

Piet Malherbestraat 3
6417 GR, Heerlen