045 56 101 88 info@go-active.nl

GEL Blaster huren

VERHUUR

Gel blaster

Gel Blasters is een combineren van twee uitdagende werelden (Paintball & Airsoft).
De Gel Blaster geweren schieten gel-balletjes (gellets) aan dezelfde snelheid als Paintball & Airsoft, maar blijf je niet achter met verfspatten of duizenden plastic balletjes.Schuilend achter onze bunkers, vuur je de gel balletjes af op de tegenpartij.

Stalen zenuwen, tactiek maar ook snelheid zijn sleutelwoorden voor Gel Blaster. Een goed schot schakelt de tegenstander uit, maar in de volgende ronde wordt jij misschien wel geraakt! Maar af is niet af maar wel punten voor de tegenstander. Er zijn diverse spel varianten.
En natuurlijk gaan we die spelen. Durf jij deze uitdaging aan te gaan.

HOE WERKT DE GEL BLASTER VERHUUR?

Welkom bij Gel Blaster Verhuur! Huur onze complete Gel Blaster Kist en beleef gelblasteractie met vrienden, familie of collega’s. Geen gedoe met verfspatten of plastic balletjes – onze gel-balletjes bieden snelheid en precisie zonder rommel. Neem positie achter obstakels, vuur op uw tegenstanders en laat uw vaardigheden zien in deze opwindende fusie van Paintball en Airsoft. Ervaar verschillende spelmodi en geniet van competitie en plezier. Onze 100% biologisch afbreekbare gellets op waterbasis zorgen voor een milieubewuste keuze. Speel met snelheid, tactiek en scherpschuttersvaardigheden achter bunkers en obstakels. Durf de uitdaging aan te gaan en voel de spanning van extreme gaming! Veiligheid staat voorop; gebruik onze producten verantwoordelijk en vermijd richten op gevoelige delen van het lichaam of niet-spelende mensen. Batterijen zijn goed voor 8.000 schoten per gun en zijn eenvoudig te vervangen. Extra batterijen zijn beschikbaar tegen nacalculatie. Daarnaast bepaal je zelf de hoeveelheid gelballetjes die je wilt aanschaffen.

VERHUUR

Kosten

8 Gelblasters
+ 25.000 gel bullets

€ 96,00

10 Gelblasters
+ 35.000 gel bullets

€ 120,00

12 Gelblasters
+ 40.000 gel bullets

€ 144,00

Als u meer gelblasters wilt huren, stuur ons dan een e-mail.
Gelblaster pakket is een compleet pakket:

Gelblasters

2 vlaggen

Fluitje

Maskers

Uitleg

Spelvarianten

Hesjes

Waterbucket voor gel bullets

Trechter + zeef

Het dragen van een masker is verplicht tijdens het spel. Qua obstakels outdoor kunt u denken aan rolcontainers, pallets, tuinmeubilair, tonnen.
Obstakels indoor kunt u denken aan kasten, banken, matten, bok, trapeze

Ben jij er klaar voor?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Telefoon

Adres

Piet Malherbestraat 3
6417 GR, Heerlen