+31 6 11323120 info@go-active.nl

fun games

Teambuilding

fun games

U bent vast wel bekend met de zeskamp, maar waarschijnlijk zullen de fun games u weinig zeggen… We kunnen u vertellen dat u na de fun games absoluut weet wat het is en de buikspieren overigens ook! Fun games is een variant op de zeskamp, maar dan nets iets meer gericht op de buikspieren, kortom gericht op plezier! Deze activiteit is perfect voor zowel de sportieve als minder sportieve deelnemers! We bieden u vele verschillende games aan, dus vraag gerust een offerte aan voor de leukste games!

EEN DAG VOL TE GEKKE GAMES

Een dag met fun games staat gegarandeerd aan een dag vol te gekke spellen. In verschillende teams gaan jullie de strijd tegen elkaar aan door het voltooien van diverse opdrachten. Bij de fun games van Go Active kunt u een uitdagende mix van fysieke spellen en denkspellen verwachten. Van de rupsband, stormbaan, ski bril tot het oplossen van het raadsel. De fun games garanderen een hoop lol en samenwerking. Door de diversiteit aan fun games, is deze activiteit voor iedereen geschikt. Bundel samen jullie krachten en laat zien wat jullie in huis hebben in de fun games!

Ben jij er klaar voor?

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Telefoon

Adres

Piet Malherbestraat 3
6417GR, Heerlen

HÉT UITJE VOOR EEN DAG TEAMBUILDING

Bent u op zoek naar een activiteit die geschikt is voor een geslaagde teambuilding? Dan zijn de fun games perfect! De spelen zijn een leuke manier om op sportieve wijze te werken aan het teamverband. Aan welke eigenschappen wilt u binnen uw team aan werken? De fun games kunnen precies op uw doelen en wensen worden aangepast. De spellen vragen ieder een goede samenwerking en communicatie. Met veel plezier en een snufje tactisch denken gaan de teams voor de winst. Fun games staan garant voor een te gekke teambuilding dag!

THE FUN GAMES DOOR GO ACTIVE LATEN ORGANISEREN?

Wilt u graag de fun games door Go Active laten organiseren? Neem contact met ons op! We horen graag voor wie wij de fun games moeten organiseren. Voor uw vriendengroep, collega’s of familie? Hoe groot of klein uw groep ook is, wij maken uw dag helemaal passend aan uw wensen. Go Active organiseert fun games door heel Nederland, van Limburg, de Randstad tot Groningen. Zo kunnen de spelen altijd worden georganiseerd. Bent u klaar voor een uitdagende dag die u nooit meer zal vergeten?