045 56 101 88 info@go-active.nl

fun 4 all games

fun 4 all games

Fun Games, een verrassende twist op de klassieke zeskamp, brengt een gloednieuwe ervaring die niet alleen je lachspieren, maar ook je buikspieren zal trainen! Deze activiteit, perfect geschikt voor zowel sportievelingen als minder sportieve deelnemers, biedt een scala aan verschillende games die garant staan voor amusement en teambuilding.
Bij Go Active zijn onze Fun Games een verzameling uitdagende opdrachten die teams in competitie brengen. Verwacht een boeiende mix van fysieke uitdagingen en intellectuele puzzels. Van de rupsband en stormbaan tot het oplossen van raadsels met een ski-bril op; de Fun Games beloven een dag vol hilariteit en samenwerking.
De diversiteit aan Fun Games maakt deze activiteit toegankelijk voor iedereen. Bundel je krachten, laat je talent zien en ervaar de opwinding van samenwerking tijdens onze Fun Games. Vraag vandaag nog een offerte aan en maak je klaar voor een onvergetelijke dag bij Go Active!

 

EEN DAG VOL TE GEKKE GAMES

Een dag met fun games staat gegarandeerd aan een dag vol te gekke spellen. In verschillende teams gaan jullie de strijd tegen elkaar aan door het voltooien van diverse opdrachten. Bij de fun games van Go Active kunt u een uitdagende mix van fysieke spellen en denkspellen verwachten. Van de rupsband, stormbaan, ski bril tot het oplossen van het raadsel. De fun games garanderen een hoop lol en samenwerking. Door de diversiteit aan fun games, is deze activiteit voor iedereen geschikt. Bundel samen jullie krachten en laat zien wat jullie in huis hebben in de fun games!

Ben jij er klaar voor?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Telefoon

Adres

Piet Malherbestraat 3
6417 GR, Heerlen

HÉT UITJE VOOR EEN DAG TEAMBUILDING

Bent u op zoek naar een activiteit die geschikt is voor een geslaagde teambuilding? Dan zijn de fun games perfect! De spelen zijn een leuke manier om op sportieve wijze te werken aan het teamverband. Aan welke eigenschappen wilt u binnen uw team aan werken? De fun games kunnen precies op uw doelen en wensen worden aangepast. De spellen vragen ieder een goede samenwerking en communicatie. Met veel plezier en een snufje tactisch denken gaan de teams voor de winst. Fun games staan garant voor een te gekke teambuilding dag!

THE FUN GAMES DOOR GO ACTIVE LATEN ORGANISEREN?

Wilt u graag de fun games door Go Active laten organiseren? Neem contact met ons op! We horen graag voor wie wij de fun games moeten organiseren. Voor uw vriendengroep, collega’s of familie? Hoe groot of klein uw groep ook is, wij maken uw dag helemaal passend aan uw wensen. Go Active organiseert fun games door heel Nederland, van Limburg, de Randstad tot Groningen. Zo kunnen de spelen altijd worden georganiseerd. Bent u klaar voor een uitdagende dag die u nooit meer zal vergeten?