045 56 101 88 info@go-active.nl

Footsnooker

Voetbal

Footsnooker

Tijdens een geweldig spelletje footpool wordt het beste van 2 werelden gecombineerd! Een simpel spelletje biljarten, maar dan met uw voeten. Tijdens dit spel kunnen de gekste trucjes uitgehaald worden om uiteindelijk toch de bal in de pockets te spelen! Welk team weet als eerste alle ballen weg te spelen?

HOE WORDT FOOTSNOOKER GESPEELD?

Footsnooker, oftewel footpool, is een combinatie van biljarten en voetballen. U neemt plaats op een grote poolvoetbaltafel. In plaats van keiharde biljartballen speelt u met voetballen die er hetzelfde uitzien als biljartballen. De keu doet niet mee, want u staat zelf ‘op de tafel’ om tegen de witte bal te schoppen. De witte bal moet tegen de andere volledig gekleurde of half gekleurde ballen aanschieten. Net als bij echt biljart bepaalt de eerste biljartbal in de pocket welke ballen u bij footpool moet wegspelen. U hanteert bij footsnooker dus ongeveer dezelfde regels als bij biljart of pool. Uw doel bij footpool? Als eerst met de witte bal alle gekleurde ballen wegspelen en tot slot de zwarte bal in de juiste pocket krijgen. Bent u de biljartvoetbal kampioen van uw gezelschap?

Ben jij er klaar voor?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Telefoon

Adres

Piet Malherbestraat 3
6417 GR, Heerlen

FOOTPOOL HUREN: GESCHIKT VOOR JONG EN OUD

Footsnooker staat garant voor uitdaging, sport en plezier en is geschikt voor jong en oud. Ideaal om met vrienden, familie, uw partner, collega’s of verenigingsleden te spelen. U kunt footpool in Nederland huren bij Go Active als losstaand activiteit. Wilt u een complete dag vol activiteiten organiseren? Combineer biljartvoetbal dan met één of meerdere Go Active activiteiten door middel van onze arrangementen. Organiseer een dag vol voetbal, met onze bubbel soccer en voetbaldarts. Of wissel footpool af met andere activiteiten zoals onze Fun 4 All Games of een GPS tocht. Hoe uw gewenste groepsdag er met footpool ook uit ziet, Go Active helpt u graag met het plannen van hét ideale groepsuitje.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Maak kennis met de populaire footpool in Nederland en ga als levensechte keu biljartvoetballen. Het spel zorgt gegarandeerd voor plezier, hilariteit en een onvergetelijke dag! Vraag een offerte aan bij Go Active om footpool te huren of neem vrijblijvend contact met ons op voor advies over footsnooker. Samen organiseren we een onvergetelijke dag vol unieke activiteiten!