045 56 101 88 info@go-active.nl

Fietstochten

Fietstochten

Fun on two wheels, oftewel plezier op twee wielen! Er zijn voor u vele fiets tochten uitgezet waarin u kunt genieten van de prachtige omgeving. De fiets tochten kunnen afgelegd worden met onze GPS of met verschillende andere routebeschrijvingen, zoals fotoroutes of kruispuntroutes. Terwijl u gezellig een praatje maakt met uw collega, familielid of vriend, geniet van u van de prachtige Limburgse omgeving. Maar vergeet niet de vragen te beantwoorden. Have fun!

FIETS, ONTDEK EN GENIET

Een fietstocht door Limburg is een leuke manier om samen met uw vrienden, familie, collega’s of teamgenoten de verschillende kanten van Limburg te leren kennen. Zo wordt u door een van de vele fietsroutes in Limburg geleid naar onontdekte schoonheden, natuurprachten en plekken waar geen toeristen komen. Klets onderweg lekker bij en maak een of meerdere stops bij een van de gezellige cafés en terrassen. Fietstochten door Limburg zijn dé perfecte en leukste manier om nieuwe landschappen te ontdekken, banden hechter te maken en simpelweg de gehele dag te genieten!

Ben jij er klaar voor?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Telefoon

Adres

Piet Malherbestraat 3
6417 GR, Heerlen

HOE EEN FIETSTOCHT ORGANISEREN?

Limburg kent met haar prachtige kronkelende landweggetjes, vele heuvels en uniek landschap veel plekken die u met een fietstocht kunt gaan bezoeken. Door het groot aanbod aan fietsroutes in Limburg, kan het daarom voor u lastig zijn om een fietstocht te organiseren. Go Active neemt uw zorgen uit handen en creëert een fietstocht door Limburg helemaal aangepast op uw wensen! Zo kunt u aangeven of u meer behoefte heeft aan de natuur, stad of juiste een combinatie van beiden. Ook kan een fietstocht worden samengevoegd met een of meerdere van onze groepsactiviteiten. Stop onderweg voor het uitvoeren van opdrachten, zoek naar antwoorden in de top secret puzzeltocht of eindig de dag met een leuke creatieve workshop. Wij maken uw fietstocht helemaal tot een succes!

FIETSTOCHT PLANNEN BIJ GO ACTIVE

Een rit door de woeste heide, een fietstocht door het heuvelachtige Zuid Limburg of het ontdekken van de Maasvallei; een fietstocht door Limburg biedt met haar vele fietsroutes gegarandeerd een bijzondere ervaring. Waar wacht u nog op? Plan uw fiets tocht bij Go Active en ga op pad!
Neem gerust contact op bij hulp of vragen over onze fietstochten en groepsactiviteiten. We helpen u graag voor het organiseren van de perfecte fiets tocht voor jong en oud.