045 56 101 88 info@go-active.nl

Events

Go Active Events

evenement organiseren?

Teambuilding

Lees meer

Workshops

Lees meer

Kinderfeestjes

Lees meer

Schoolevents

Lees meer

Vrijgzellenfeest

Lees meer

Vriendenuitje

Lees meer

Bedrijfssuitje

Lees meer

And more…

Lees meer

Go Active Events

evenement organiseren?

Go Active Events

teambuilding event

Organiseer een effectief teambuilding evenement met Go Active!
Bij Go Active bieden wij diverse teambuilding activiteiten die de band tussen collega’s versterken en zorgen voor een betere dynamiek op de werkvloer. Onze activiteiten zijn perfect geschikt voor teambuilding en bieden waardevolle vaardigheden die direct toepasbaar zijn in de werkomgeving.
Met Go Active creëer je een onvergetelijk teambuilding evenement dat zowel plezier als samenhorigheid bevordert. Ontdek onze website en organiseer een teambuilding event dat voldoet aan al jouw wensen en eisen. Kies voor Go Active en ervaar de kracht van effectief teambuilding!

Go Active Events

workshops

Ontketen je creativiteit en daag jezelf uit bij Go Active! Ontdek workshops die het beste van twee werelden combineren: creativiteit en actie. Van bamboe bouwen tot bonbons maken, schermen, tai chi, trusgames en handboogschieten. Bij Go Active vind je een breed scala aan workshops van 1,5 tot 2,5 uur.
Word een kunstenaar met schilderen en gieten, beschilder een spaarvarken of experimenteer met verharders. Laat je verbeelding de vrije loop en ga met een uniek kunstwerk naar huis.
Onze ervaren instructeurs zorgen voor een veilige en inspirerende omgeving, waar je kunt leren, ontspannen en plezier kunt hebben. Of je nu alleen komt, met vrienden of voor teambuilding, bij Go Active creëer je onvergetelijke herinneringen.
Bezoek onze website voor meer informatie en ontdek welke workshop bij jou past. Ga naar Go Active en laat je creatieve en actieve kant zien!

Go Active Events

Kinderfeestjes

Welkom bij Go Active! Wij zijn dé organisator van avontuurlijke kinderfeestjes vol plezier en teamgeest. Bij ons kun je kiezen uit diverse spannende activiteiten, zoals boogschieten, bamboe brug bouwen, arrow battle, olifantschilderen en een interactief GPS spel. Onze begeleiders zorgen voor een veilige en onvergetelijke ervaring. Leer bruggen bouwen, schiet met pijl en boog, maak prachtige kunstwerken of ga op een spannende speurtocht met ons GPS spel. Ontwikkel vaardigheden, stimuleer creativiteit en beleef een dag vol actie en avontuur. Neem vandaag nog contact met ons op voor het perfecte kinderfeestje dat gegarandeerd onvergetelijk wordt!

Go Active Events

School events

Welkom bij Go Active! Wij zijn dé specialist in het organiseren van schooluitjes, inclusief introductieprogramma’s en kampweken, voor elke opleiding, leeftijd en doelgroep. Onze programma’s bieden diverse activiteiten en waardevolle leerervaringen, zoals teambuilding en samenwerking. Met ons ervaren team zorgen wij voor een perfect georganiseerd schooluitje dat volledig aansluit bij jullie wensen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een onvergetelijke dag vol plezier, avontuur en blijvende herinneringen. Kies Go Active als jullie betrouwbare partner voor een succesvol schooluitje. Ontdek ons brede scala aan mogelijkheden en maak jullie schooluitje, of het nu een introductieprogramma of een kampweek is, onvergetelijk!

Go Active Events

Vrijgzellenfeest

Bij Go Active hebben we een breed scala aan activiteiten voor een spetterend vrijgezellenfeest. Van fun games en creatieve workshops tot luchtbuks- of blaaspijpschieten, GPS-wandelingen, mountainbiketochten, vlotbouwen en varen, en nog veel meer. Ontdek ons gevarieerde aanbod op onze website en kies de perfecte activiteit voor het ultieme vrijgezellenfeest. Geniet van plezier, teambuilding en creëer onvergetelijke herinneringen die nog lang worden gekoesterd. Maak jouw vrijgezellenfeest onvergetelijk met Go Active. Bezoek onze website en plan vandaag nog een geweldig vrijgezellenfeest met ons!

Go Active Events

Vriendenuitje

Go Active biedt een uitstekende keuze voor een onvergetelijk vriendenuitje vol avontuur en plezier. Met hun diverse aanbod aan activiteiten, zoals een workshop bijlwerpen, archery tag, fun 4 all games, creatieve workshops, handboogschieten, gps-wandelingen en fietstochten, zorgen ze voor een geweldige ervaring. Of je nu op zoek bent naar een adrenalinekick of een teambuildingervaring, Go Active heeft voor elk wat wils. Kies de activiteit die het beste bij jullie past en geniet van een onvergetelijke dag vol actie en gezelligheid. Reserveer nu bij Go Active en maak je klaar voor een vriendenuitje waar nog lang over nagepraat zal worden!

Go Active Events

Bedrijfssuitje

Welkom bij Go Active – voor energieke bedrijfsuitjes!
Bij Go Active creëren we unieke teambuildingervaringen vol plezier en avontuur. Ontdek onze diverse activiteiten en maatwerkprogramma’s voor uw team. Samenwerking, communicatie en plezier staan centraal in onze aanpak. Laat ons uw wensen en doelen weten, en wij zorgen voor een op maat gemaakt bedrijfsuitje.
Bezoek onze website voor meer informatie en neem contact met ons op via het contactformulier of telefonisch. Wij helpen u graag bij het organiseren van een onvergetelijk bedrijfsuitje!
Ervaar de opwinding van teamwork en avontuur met Go Active.

Go Active Events

hulp nodig? wij adviseren u graag

Gaat u een evenement organiseren maar weet u niet precies welke activiteiten het beste zullen passen? Heeft u een bepaald budget, bepaalde wensen of specifieke vragen? Wij helpen u graag. Neem contact op met Go Active.

Ben jij er klaar voor?

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Telefoon

Adres

Piet Malherbestraat 3
6417 GR, Heerlen