045 56 101 88 info@go-active.nl

E-Chopper tochten

E-Chopper tochten

Ontdek de omgeving op een unieke manier met onze chopper tour! Geschikt voor beginners en ervaren rijders, onze professionele gidsen leiden je langs de mooiste plekken terwijl je geniet van de vrijheid van het rijden op een chopper. Onze chopper tour is perfect voor teambuilding! Ervaar samen de uitdaging en het avontuur van het rijden op een chopper terwijl je geniet van de prachtige omgeving.

We bieden verschillende teambuildingactiviteiten aan, zoals het oplossen van raadsels en het beantwoorden van vragen terwijl je op de chopper rijdt. Dit zorgt voor een unieke en leuke teambuildingervaring.

We bieden verschillende tour opties en kunnen de tour aanpassen aan je wensen en eisen. Bij onze chopper tour draait het om de unieke ervaring en het genieten van de prachtige omgeving. Onze professionele gidsen zorgen ervoor dat je niets mist van al het moois dat de omgeving te bieden heeft. Onderweg maken we regelmatig stops om even te pauzeren, foto’s te maken en van de omgeving te genieten.

Ontdek de vrijheid van de chopper tour.

Onze chopper tour is niet alleen een geweldige teambuildingactiviteit, maar ook geschikt voor verschillende andere gelegenheden. Zo is het bijvoorbeeld een perfecte optie voor vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, verjaardagen, of gewoon een leuk dagje uit met vrienden en familie.
Wil je een volledig dagje uit organiseren? Dan bieden wij speciale arrangementen aan waarbij we de chopper tour kunnen combineren met bijvoorbeeld een lunch, diner, of andere activiteit. Zo beleef je een complete dag waarbij je alleen maar hoeft te genieten van de ervaring en de omgeving.
Bij onze chopper tour staat veiligheid altijd voorop. Onze professionele gidsen zorgen voor een uitgebreide instructie voorafgaand aan de tour en zijn altijd in de buurt om je te begeleiden en te helpen waar nodig. Zo kun je met een gerust hart genieten van de vrijheid en het avontuur van het rijden op een chopper.

Ben je op zoek naar een unieke en avontuurlijke ervaring? Reserveer dan nu je plek en ervaar een onvergetelijke chopper tour! Neem vandaag nog contact met ons op.

Ben jij er klaar voor?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Telefoon

Adres

Piet Malherbestraat 3
6417 GR, Heerlen

HOE EEN FIETSTOCHT ORGANISEREN?

Limburg kent met haar prachtige kronkelende landweggetjes, vele heuvels en uniek landschap veel plekken die u met een fietstocht kunt gaan bezoeken. Door het groot aanbod aan fietsroutes in Limburg, kan het daarom voor u lastig zijn om een fietstocht te organiseren. Go Active neemt uw zorgen uit handen en creëert een fietstocht door Limburg helemaal aangepast op uw wensen! Zo kunt u aangeven of u meer behoefte heeft aan de natuur, stad of juiste een combinatie van beiden. Ook kan een fietstocht worden samengevoegd met een of meerdere van onze groepsactiviteiten. Stop onderweg voor het uitvoeren van opdrachten, zoek naar antwoorden in de top secret puzzeltocht of eindig de dag met een leuke creatieve workshop. Wij maken uw fietstocht helemaal tot een succes!

FIETSTOCHT PLANNEN BIJ GO ACTIVE

Een rit door de woeste heide, een fietstocht door het heuvelachtige Zuid Limburg of het ontdekken van de Maasvallei; een fietstocht door Limburg biedt met haar vele fietsroutes gegarandeerd een bijzondere ervaring. Waar wacht u nog op? Plan uw fietstocht bij Go Active en ga op pad! 
 
Neem gerust contact op bij hulp of vragen over onze fietstochten en groepsactiviteiten. We helpen u graag voor het organiseren van de perfecte fietstocht voor jong en oud.