045 56 101 88 info@go-active.nl

driving en riding

Because life is action, life is more

Onze driving en riding activiteiten

Auto Tochten

De teams zijn gemaakt, de auto’s zijn vol getankt en de eerste envelop is in uw bezit… Kortom, u bent klaar voor de autospeurtocht. De vele enveloppen zullen u naar de juiste eindbestemming brengen

Quadrijden

De helmen zijn op… de pakken zijn aan… de quads staan klaar… 3, 2, 1… Gas! Quad rijden is de perfecte activiteit voor zowel bedrijven als vrienden / familie. Van snelheid tot behendigheid, alles kan binnen het quad rijden!

tandemtochten

Een tandemtocht is een van de meest gezellige en unieke manieren om te genieten van de natuur en met uw gezelschap samen te zijn. Ook vraagt het om elkaars vertrouwen; de een stuurt, de ander achterop wijst de weg.

Steptochten

Steptochten die saai zijn? Helemaal niet! Wij organiseren avontuurlijke steptochten door de mooiste landschappen en gebieden in Limburg. Ontdek in Maastricht de unieke en prachtige binnenstad of ga op een avontuurlijke steptocht door een van de Limburgse bossen.

Mountainbiketochten

Met de juiste outfit en de snelste schoenen aan, bent u klaar voor één van onze mountainbiketochten. Gedurende de mountainbiketocht kunt u genieten van een adembenemend landschap. Onze instructeur zal u al het moois laten zien, zowel voor de recreatieve als de fanatieke mountainbikers. Voor alle niveaus is er een geschikte route of instructeur.

Scootertochten

Heeft u geen zin om te wandelen, maar wilt u toch kennis maken met de prachtige Limburgse omgeving? Kies dan voor een scootertocht van Go Active! U gaat heerlijk met de scooter op pad, met of zonder passagier. Ga een heerlijk stukje toeren en maak kennis met pittoreske dorpjes en prachtige landschappen.

Fietstochten

Fun on two wheels, oftewel plezier op twee wielen! Er zijn voor u vele fietstochten uitgezet waarin u kunt genieten van de prachtige omgeving. De fietstochten kunnen afgelegd worden met onze GPS of met verschillende andere routebeschrijvingen, zoals fotoroutes of kruispuntroutes.

E-Chopper tochten

Ontdek de omgeving op een duurzame en unieke manier met onze e-chopper teambuilding tours.
Onze elektrische voertuigen bieden een ideale mix van avontuur en teambuilding.
Werk samen met jouw team om de verborgen schatten van de stad te ontdekken en creëer onvergetelijke herinneringen.

Because life is action, life is more

meer over onze driving en riding activiteiten

Bent u op zoek naar een onvergetelijke en actieve teamactiviteit in een adembenemende omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ons diverse aanbod van tochten biedt voor elk wat wils, van avontuurlijke autorally’s door prachtige natuurgebieden tot ontspannen fietstochten langs mooie landschappen en bezienswaardigheden.

Of u nu met collega’s, vrienden, familie of teamgenoten op pad gaat, onze tochten zijn geschikt voor teams van alle soorten en maten.

Ontdek zelf de schoonheid van de omgeving tijdens een van onze tochten en beleef samen met uw team een onvergetelijke dag vol avontuur en plezier. Kijk op onze pagina voor meer informatie over de diverse mogelijkheden van onze tochten.

Staat de gewenste tocht er niet tussen of wil je graag een programma op maat laten samenstellen? Neem dan gerust contact met ons op, wij maken graag een voorstel op maat voor jouw team!”

Ben jij er klaar voor?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Telefoon

Adres

Piet Malherbestraat 3
6417 GR, Heerlen