+31 6 11323120 info@go-active.nl

City Games

Teambuilding

City Games

City games zijn een populaire manier om teambuilding activiteiten te organiseren en kunnen verschillende vormen aannemen, afhankelijk van het doel en de interesses van de groep. Het verkennen van een stad met doe-opdrachten is een unieke manier om teamwork en samenwerking te bevorderen, terwijl je tegelijkertijd een nieuwe stad ontdekt.
Bij deze teambuilding activiteit wordt de groep opgedeeld in teams die het tegen elkaar opnemen.

Elk team krijgt een lijst van taken en aanwijzingen om op te lossen, zoals het vinden van specifieke locaties, het beantwoorden van vragen en het voltooien van fysieke uitdagingen. Door deze activiteit worden de communicatie en samenwerkingsvaardigheden binnen het team versterkt.

Boost jouw teamvaardigheden  met city games

Het verkennen van een stad met city games biedt daarnaast de mogelijkheid om de communicatie en samenwerkingsvaardigheden van deelnemers te versterken. Door taken en uitdagingen in teamverband op te lossen, leren deelnemers elkaar beter kennen en ontwikkelen ze een beter begrip van elkaars sterke en zwakke punten. Dit kan bijdragen aan een positieve groepsdynamiek en de samenwerking en efficiëntie in de toekomstige werkomgeving verbeteren.
City games zijn geschikt voor groepen van verschillende grootte en achtergronden, en bieden de mogelijkheid om nieuwe vriendschappen te creëren en een onvergetelijke ervaring te hebben. Ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een teambuildingactiviteit die gecombineerd kan worden met een stadstoerisme ervaring. Kortom, city games zijn niet alleen leuk en uitdagend, maar ook een waardevolle investering in de teamontwikkeling en persoonlijke groei van deelnemers.

HÉT UITJE VOOR EEN DAG TEAMBUILDING

Bent u op zoek naar een activiteit die geschikt is voor een geslaagde teambuilding? Dan zijn de fun games perfect! De spelen zijn een leuke manier om op sportieve wijze te werken aan het teamverband. Aan welke eigenschappen wilt u binnen uw team aan werken? De fun games kunnen precies op uw doelen en wensen worden aangepast. De spellen vragen ieder een goede samenwerking en communicatie. Met veel plezier en een snufje tactisch denken gaan de teams voor de winst. Fun games staan garant voor een te gekke teambuilding dag!

Ben jij er klaar voor?

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Telefoon

Adres

Piet Malherbestraat 3
6417GR, Heerlen

THE FUN GAMES DOOR GO ACTIVE LATEN ORGANISEREN?

Wilt u graag de fun games door Go Active laten organiseren? Neem contact met ons op! We horen graag voor wie wij de fun games moeten organiseren. Voor uw vriendengroep, collega’s of familie? Hoe groot of klein uw groep ook is, wij maken uw dag helemaal passend aan uw wensen. Go Active organiseert fun games door heel Nederland, van Limburg, de Randstad tot Groningen. Zo kunnen de spelen altijd worden georganiseerd. Bent u klaar voor een uitdagende dag die u nooit meer zal vergeten?