045 56 101 88 info@go-active.nl

City Games

Teambuilding

City Games

Bij Go Active verbinden we teambuilding met spannende stadsavonturen! Ontdek onze unieke stadsuitdagingen, perfect voor het versterken van teambanden terwijl je de stad verkent.

Onze uitdagingen dagen teams uit met taken variërend van het vinden van verborgen juweeltjes tot het oplossen van raadsels en het voltooien van leuke fysieke uitdagingen. Hierdoor verbetert niet alleen de teamcohesie, maar ontwikkelen deelnemers ook belangrijke vaardigheden zoals communicatie en leiderschap.

Of je nu een bedrijfsuitje plant of de stad op een nieuwe manier wilt ontdekken, onze stadsuitdagingen bieden voor elk wat wils. Neem vandaag nog contact met ons op om je volgende avontuur te plannen en je team naar nieuwe hoogten te brengen!

Boost jouw teamvaardigheden  met city games

Ontdek meer over onze op maat gemaakte stadsavonturen die perfect aansluiten bij de behoeften en doelen van jouw team. Of je nu op zoek bent naar een competitieve uitdaging of een samenwerkingsgerichte ervaring, onze ervaren teambuilding-experts staan klaar om een programma te ontwerpen dat precies past bij wat je zoekt.

Onze stadsuitdagingen zijn niet alleen leuk en boeiend, maar ook flexibel en aanpasbaar. Kies uit diverse routes en activiteiten om een unieke ervaring te creëren die jouw team zal inspireren en motiveren.

Wil je op een andere manier een stad verkennen? Denk dan eens aan een GPS-tocht of grootmoederfotoboek. We bieden een breed scala aan opties om jouw teambuilding-ervaring aan te passen aan jouw specifieke voorkeuren en doelstellingen.

Het beste van alles is dat onze stadsuitdagingen niet alleen plezier bieden voor het team, maar ook waardevolle voordelen opleveren voor jouw bedrijf. Door de samenwerkingsvaardigheden te versterken en de teamgeest te bevorderen, dragen onze activiteiten bij aan een positieve werkcultuur en verbeterde prestaties op de lange termijn.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te ontdekken over onze stadsuitdagingen en hoe ze kunnen bijdragen aan het succes van jouw team en bedrijf. Laten we samen een onvergetelijk stadsavontuur plannen dat de banden binnen jouw team versterkt en de weg vrijmaakt naar groei en succes.

HÉT UITJE VOOR EEN DAG TEAMBUILDING

Bent u op zoek naar een activiteit die geschikt is voor een geslaagde teambuilding? Dan zijn de fun games perfect! De spelen zijn een leuke manier om op sportieve wijze te werken aan het teamverband. Aan welke eigenschappen wilt u binnen uw team aan werken? De fun games kunnen precies op uw doelen en wensen worden aangepast. De spellen vragen ieder een goede samenwerking en communicatie. Met veel plezier en een snufje tactisch denken gaan de teams voor de winst. Fun games staan garant voor een te gekke teambuilding dag!

Ben jij er klaar voor?

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Telefoon

Adres

Piet Malherbestraat 3
6417 GR, Heerlen

THE FUN GAMES DOOR GO ACTIVE LATEN ORGANISEREN?

Wilt u graag de fun games door Go Active laten organiseren? Neem contact met ons op! We horen graag voor wie wij de fun games moeten organiseren. Voor uw vriendengroep, collega’s of familie? Hoe groot of klein uw groep ook is, wij maken uw dag helemaal passend aan uw wensen. Go Active organiseert fun games door heel Nederland, van Limburg, de Randstad tot Groningen. Zo kunnen de spelen altijd worden georganiseerd. Bent u klaar voor een uitdagende dag die u nooit meer zal vergeten?