045 56 101 88 info@go-active.nl

carrousel

carrousel

Welkom bij Carrousel, de ultieme combinatie van activiteiten voor een dag vol adrenaline, teamwork en plezier! Wij bieden een breed scala aan uitdagende activiteiten, waaronder handboogschieten, Fun 4 All games, bamboe en Trust games, die u volledig op maat kunt samenstellen voor uw groep en doelen.

Of u nu op zoek bent naar een actieve uitdaging of creatief vermaak, onze carrousel biedt voor elk wat wils. Onze activiteiten, variërend van schilderij gieten tot spannende zoekspellen, zorgen voor een dag vol opwinding en avontuur. Onze ervaren instructeurs zorgen voor een veilige en plezierige omgeving waarin uw team kan groeien en leren.

Als u op zoek bent naar een unieke teambuilding-ervaring die uw groep zal helpen om samen te werken en elkaars vaardigheden te verbeteren, dan is Carrousel de perfecte keuze. Neem contact met ons op om uw perfecte dag te plannen!

Voor groepen vanaf 30 personen

Contacteer ons voor tarieven en mogelijkheden die wij verzorgen voor quadrijden. Deze activiteit is mogelijk voor groepen vanaf minimaal 30 personen beschikbaar.

Ben jij er klaar voor?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Telefoon

Adres

Piet Malherbestraat 3
6417 GR, Heerlen