045 56 101 88 info@go-active.nl

BATTLE OF THE ARROWS

Battle of the arrows

Alle schutters staan op de lijn… De boog in de hand en de pijlen in het speelveld… 3… 2… 1… Go! Speel Battle of the Arrows! De combinatie van handboogschieten, paintballen en trefbal! Durft u de uitdaging aan? Ja? Kom maar op dan en stap onze arena binnen!

WAT IS BATTLE OF THE ARROWS?

Battle of the arrows is een unieke combinatie tussen paintball, boogschieten en trefbal. In een uitdagend spel proberen twee teams elkaar te bestoken met pijlen en zo het ander team uit te schakelen. Bent u behendig genoeg om nieuwe pijlen te verzamelen en uw tegenstanders uit te schakelen? Wanneer u door een pijl geraakt wordt, moet u naar het achterveld. De spanning stijgt, wie blijft als enige over in het spel en zorgt voor de archery tech overwinning voor het team?

Ben jij er klaar voor?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Telefoon

Adres

Piet Malherbestraat 3
6417 GR, Heerlen

ARCHERY TECH: HÉT UITJE VOOR KINDEREN EN VOLWASSENEN

Archery tech biedt een uniek uitje voor jong en oud. Waan u even weer in de Middeleeuwen en ga op zoek naar uw prooi met uw speciale handboog. Heeft u een vaste hand om zo veel mogelijk tegenstanders uit te schakelen? Door het gebruik van zachte pijlen en het dragen van veiligheidsmaskers is archery tech geschikt voor zowel kinderen en volwassenen. Een perfect uitje om in kleine of grote groepen te spelen. Wilt u graag het speelveld naar wens samenstellen? Go Active zorgt voor een onvergetelijke dag. Op aanvraag kan het spel op uw wensen worden aangepast. Zo speelt u met extra attributen en leidt de tegenstander af, of schiet u op een specifiek doel voor punten. Wordt u de nieuwe moderne Robin Hood?

BATTLE OF THE ARROWS BOEKEN?

Wilt u graag de gave strijd in battle of the arrows ervaren? Go Active organiseert arrow battle in heel Nederland. Wij komen naar een gewenste locatie of kiezen een locatie bij u in de buurt uit. Zo organiseren wij voor iedereen een onvergetelijke dag. Battle of the arrows is ook eenvoudig te combineren met één of meerdere andere activiteiten, zoals luchtbucks schieten, bubble soccer of voetbaldarts. Wilt u graag archery tech boeken of meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op!