045 56 101 88 info@go-active.nl

bamboe bouwen

bamboe bouwen

Een bouwwerk maken van zo’n 8 à 10 meter hoog samen met uw team? Dat kan! Kies voor dé teambuilding activiteit van Go Active, bamboe bouwen! Elastiekjes en bamboe is na een korte uitleg alles wat u nodig heeft! Eerst moeten er kleine piramides gebouwd worden, waarmee de basis gelegd worden voor een sterk en stabiel bouwwerk! Alleen met goede communicatie en een goede samenwerking kan de piramide de lucht in. Bent u klaar voor bamboestieken?

HOE WERKT BOUWEN MET BAMBOE EN ELASTIEK?

“Klaar voor een interessante uitdaging? Bamboe bouwen, ook bekend als bamboestieken, staat op het punt om jullie team te betrekken bij een leuke en leerzame activiteit! Met bamboe gaan jullie samen met je team aan de slag om diverse constructies te bouwen, van simpele torens tot stabiele bruggen.

Waarom bamboe? Nou, het is gewoonweg een fantastisch materiaal: lichtgewicht, flexibel en behoorlijk stevig. Met bamboe kunnen jullie samen met je team snel en efficiënt indrukwekkende bouwwerken realiseren.

Echter, laten we niet vergeten dat succes afhangt van de juiste technieken. Tijdens dit evenement zullen jullie een korte uitleg krijgen over de beste manieren om bamboe te verbinden met elastieken en hoe je ze het beste kunt stapelen. Het is belangrijk om deze technieken onder de knie te krijgen voor een solide constructie.

Dus, maak je klaar voor een leerzame ervaring vol teamwork en praktische vaardigheden. Iedereen zal moeten samenwerken om tot een geslaagd resultaat te komen. Laten we samen bouwen, leren en plezier hebben tijdens dit bamboe avontuur!”

Ben jij er klaar voor?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Telefoon

Adres

Piet Malherbestraat 3
6417 GR, Heerlen

TEAMBUILDING BAMBOESTIEKEN

Bamboestieken is hét perfecte teambuilding uitje. Het bouwen met bamboe vraagt een grote dosis samenwerking en communicatie. Een bamboe constructie bouwt u niet van onder naar boven, maar juist andersom. Het bouwen met bamboe vraagt daarom om een gezonde dosis samenwerking en communicatie. Wie neemt de leiding, wie durft de leiding juist uit handen te nemen en kunnen jullie omgaan met tijdsmanagement? Ee goede samenwerking wordt beloond met een mooie bamboe toren. Zijn de verbindingen niet goed of tilt u tijdens het bouwen de bamboe verkeerd? Dan zal het bouwwerk instorten. Speel in teams voor de winst. Bouwen jullie het hoogte bouwwerk?

BAMBOE TOREN BOUWEN OP IEDERE LOCATIE

Het bamboe bouwen van Go Active is op iedere gewenste locatie in Nederland te organiseren. De activiteit duurt circa 1 tot 1,5 uur en is beschikbaar voor groepen vanaf 16 personen. Wij komen naar u toe en verzorgen u een leuke middag of complete dag vol te gekke activiteiten. Deze activiteit is eenvoudig te combineren met één of meerdere andere activiteiten van Go Active. Wat dacht u van: fun games, een fietstocht of een steptocht. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan voor bamboestieken