045 56 101 88 info@go-active.nl

bamboe bouwen

bamboe bouwen

Een bouwwerk maken van zo’n 8 à 10 meter hoog samen met uw team? Dat kan! Kies voor dé teambuilding activiteit van Go Active, bamboe bouwen! Elastiekjes en bamboe is na een korte uitleg alles wat u nodig heeft! Eerst moeten er kleine piramides gebouwd worden, waarmee de basis gelegd worden voor een sterk en stabiel bouwwerk! Alleen met goede communicatie en een goede samenwerking kan de piramide de lucht in. Bent u klaar voor bamboestieken?

HOE WERKT BOUWEN MET BAMBOE EN ELASTIEK?

Bamboe bouwen, staat ook wel bekend als bamboestieken. De woorden verklappen stiekem al welke opdracht u samen met uw team aan gaat. U gaat met behulp van bamboe een voorwerp bouwen. Bamboe is een uitermate geschikt bouwmateriaal om hiervoor te gebruiken. Het is heel licht, flexibel én erg stevig. Zo kunt u samen met uw team binnen no time een groot bouwwerk in elkaar zetten. Van een bamboe toren bouwen tot een brug. Het is bij het bamboe bouwen zeer belangrijk dat u hierbij de juiste verbind techniek gebruikt. Daarom krijg u een korte uitleg over het op de juiste manier vastmaken met elastieken en het stapelen van de bamboe. Het een geweldig evenement waar iedereen aan moet bijdragen.

Ben jij er klaar voor?

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Telefoon

Adres

Piet Malherbestraat 3
6417 GR, Heerlen

TEAMBUILDING BAMBOESTIEKEN

Bamboestieken is hét perfecte teambuilding uitje. Het bouwen met bamboe vraagt een grote dosis samenwerking en communicatie. Een bamboe constructie bouwt u niet van onder naar boven, maar juist andersom. Het bouwen met bamboe vraagt daarom om een gezonde dosis samenwerking en communicatie. Wie neemt de leiding, wie durft de leiding juist uit handen te nemen en kunnen jullie omgaan met tijdsmanagement? Ee goede samenwerking wordt beloond met een mooie bamboe toren. Zijn de verbindingen niet goed of tilt u tijdens het bouwen de bamboe verkeerd? Dan zal het bouwwerk instorten. Speel in teams voor de winst. Bouwen jullie het hoogte bouwwerk?

BAMBOE TOREN BOUWEN OP IEDERE LOCATIE

Het bamboe bouwen van Go Active is op iedere gewenste locatie in Nederland te organiseren. De activiteit duurt circa 1 tot 1,5 uur en is beschikbaar voor groepen vanaf 16 personen. Wij komen naar u toe en verzorgen u een leuke middag of complete dag vol te gekke activiteiten. Bamboe bouwen is eenvoudig te combineren met één of meerdere andere activiteiten van Go Active. Wat dacht u van: fun games, een fietstocht of een steptocht. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van bamboe bouwen? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan voor bamboestieken!