045 56 101 88 info@go-active.nl

ARCHERY TAG HUREN

ARCHERY TAG

Betreed de opwindende wereld van Arrow Battle, waar avontuur en actie samenkomen voor een onvergetelijke ervaring! Daag jezelf en anderen uit met vrienden, collega’s of familie terwijl je je boog spant en je pijlen klaarmaakt voor een epische strijd. Voel de adrenaline stromen terwijl je jezelf beschermt met veiligheidsmaskers en je tegenstanders uitschakelt met zachte pijlen en stevige bogen.

Onze flexibele verhuurpakketten brengen de opwinding rechtstreeks naar jou toe, op jouw locatie en jouw schema. Haal eenvoudigweg je uitrusting op en duik in een dag vol avontuur en plezier. Of het nu gaat om een kinderfeestje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag, wij hebben alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke belevenis.

Waar wacht je nog op? Huur vandaag nog je uitrusting bij ons en maak je klaar voor een avontuur dat je nooit zult vergeten!

Huur Nu voor Actie en Avontuur!

Stap binnen in de opwindende wereld van Arrow Battle, waar avontuur en actie samenkomen voor een onvergetelijke ervaring! Bij Battle of the Arrows, bieden we een uniek spel vol adrenaline, ook bekend als Archery Tag, waarbij trefbal, boogschieten en paintball samenkomen voor een meeslepende sensatie die je zelf kunt ervaren door een pakket bij ons te huren.

Sta klaar aan de startlijn met je vrienden, collega’s of familie en voel de spanning als je je boog aanspant en je pijlen klaarmaakt voor de strijd… 3… 2… 1… Begin! Het is aan jou en je team om het andere team uit te schakelen, terwijl je beschermd wordt door veiligheidsmaskers en gewapend bent met zachte pijlen en robuuste bogen.

Met onze flexibele huurpakketten kun je het avontuur zelf beleven, op jouw locatie en op jouw schema. Haal eenvoudigweg het complete pakket bij ons op en je bent klaar voor een dag vol actie en plezier. Of je nu een kinderfeestje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag organiseert, wij bieden alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke ervaring.

Waar wacht je nog op? Huur vandaag nog jouw pakket bij ons en ervaar de opwinding van Battle of the Arrows. Bereid je voor op een avontuur dat je nooit zult vergeten!

VERHUUR

Kosten

8 bogen
24 pijlen

€ 96,00

10 bogen
30 pijlen

€ 120,00

12 bogen
36 pijlen

€ 144,00

Als u meer sets wilt huren, stuur ons dan een e-mail.
Archery Tag is een compleet pakket:

Bogen

2 vlaggen

Fluitje

Maskers

Uitleg

Spelvarianten

Hesjes

Pijlen

Het dragen van een masker is verplicht tijdens het spel. Qua obstakels outdoor kunt u denken aan rolcontainers, pallets, tuinmeubilair, tonnen.
Obstakels indoor kunt u denken aan kasten, banken, matten, bok, trapeze

Ben jij er klaar voor?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Telefoon

Adres

Piet Malherbestraat 3
6417 GR, Heerlen