045 56 101 88 info@go-active.nl

activiteiten

Because life is action, life is more!

Maak kennis met onze acitviteiten

schiet activiteiten

Op zoek naar een uitdagende en ontspannende activiteit om te doen? Dan bent u met de schiet activiteiten van Go Active aan het juiste adres!

Voetbal

Houdt u van voetbal en zoekt u een leuk teamuitje, vriendenuitje of feest activiteit? Dan zijn onze voetbal activiteiten zeker een goede keuze!

driving en riding

Binnen deze activiteiten zijn vele variaties mogelijk. Heeft u een activiteit gezien waarover u enthousiast bent en wilt u de invulling toch een beetje aanpassen? Geen probleem!

Teambuilding

Wilt u de band op de werkvloer, in de familie of tussen vrienden nóg hechter maken? Organiseer dan een teambuilding dag. We hebben een groot aanbod aan activiteiten die de teamspirit binnen uw gezelschap zullen verbeteren.

Wandel Activiteiten

Ontspanning, gezelligheid en avontuur: dé ingrediënten voor een bijzondere wandeltocht. Met de activiteiten van ons gaat u niet zomaar op pad, maar beleeft u samen met vrienden, familie, collega's of teamgenoten een unieke dag.

Creatief

Heerlijk kliederen, bouwen of bonbons maken? Met de creatieve workshops van Go Active kunt u laten zien hoe creatief u echt bent. Bekijk hier een overzicht van alle creatieve activiteiten die wij aanbieden..

Ben jij er klaar voor?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Telefoon

Adres

Piet Malherbestraat 3
6417 GR, Heerlen