045 56 101 88 info@go-active.nl

Mountainbiketochten

Driving en riding

Mountainbiketochten

Verken betoverende landschappen op onze mountainbiketochten. Geniet van adembenemende uitzichten, begeleid door instructeurs die perfect aansluiten op zowel recreatieve als ervaren mountainbikers. Voor elke vaardigheid bieden we passende routes en instructie, inclusief opties voor GPS-geleide tochten

Stap op en laat je verrassen

Onze prachtige routes zijn geschikt voor elk ervaringsniveau, van gemakkelijke paden voor beginners tot technische en uitdagende routes voor ervaren mountainbikers. Onze activiteit biedt voor elk wat wils.

Onze deskundige instructeurs begeleiden en ondersteunen je tijdens je rit. Ze geven je tips en trucs om je techniek te verbeteren en je vertrouwen op te bouwen terwijl je de paden verkent.
Als je nog nooit eerder hebt gemountainbiked, leren onze instructeurs je de basisbeginselen van mountainbiken, zodat je veilig en zelfverzekerd kunt fietsen.”

Ontdek hoe leuk en laagdrempelig onze mountainbike-activiteit is. Stap op je fiets, zet je helm op en verken onze routes onder begeleiding van onze deskundige instructeurs.

 

Ben jij er klaar voor?

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Telefoon

Adres

Piet Malherbestraat 3
6417 GR, Heerlen

HANDBOOGSCHIETEN ARRANGEMENT

Handboogschieten is een bijzondere, leuke en uitdagende activiteit om met vrienden, familie of collega’s te doen. U ontdekt uitgebreid alle facetten van het handboog schieten en begint aan uw eigen techniek te werken. Aan het eind van de dag komt alles bij elkaar en gaat u aan de hand van de opgedane kennis en vaardigheden strijden voor de winst. Handboog schieten is hiermee een sportieve en vooral leuke manier om met uw gezelschap te doen. Jong of oud, kleine of grote groepen; het is allemaal mogelijk bij Go Active. Bovendien kunt u ervoor kiezen om boogschieten als enkel activiteit te doen, of te combineren met een compleet arrangement met andere Go Active activiteiten, zoals een GPS tocht, highland games of batle of the arrows. Hierdoor kunt u bij Go Active een complete dag vol activiteiten op maat organiseren.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Wilt u graag gaan handboogschieten in Limburg? Boek dan handboog schieten als activiteit bij Go Active en beleef een unieke dag vol spanning, plezier en uitdaging. Ook voor vragen of advies over onze handboogschieten arrangementen of één van onze andere activiteiten kunt u contact met ons opnemen via het contactenformulier. Samen met u kijken we naar het inrichten van dé ideale groepsdag voor u en uw vrienden, familie of collega’s.