045 56 101 88 info@go-active.nl

creatief

Because life is action, life is more

Onze creatief activiteiten

bamboe bouwen

Een bouwwerk maken van zo’n 8 à 10 meter hoog samen met uw team? Dat kan! Kies voor dé teambuilding activiteit van Go Active, bamboe bouwen! Elastiekjes en bamboe is na een korte uitleg alles wat u nodig heeft!

workshop bonbons maken

U kent het wel: die heerlijke geur van chocolade en uiteraard de geweldige smaak van die heerlijke bonbons. Ga zelf aan de slag en maak met uw collega’s vrienden of familieleden heerlijke bonbons tijdens onze workshop bonbons maken.

schilderen op doek

Deze workshop is toch net iets anders dan alle andere… U gaat namelijk niet alleen aan de slag met kwasten, maar dit keer ook met spatels, sponsen … Heeft u dat nog nooit gedaan?

schilderen op beelden

Gedurende deze workshop gaat u met het gehele gezelschap aan de slag met kwasten en verf en aan het einde van de workshop zullen er prachtige kunstwerken zijn gemaakt!

kaarsen maken

Gedurende deze workshop kunt u ervoor kiezen een ballonkaars te maken of een dompelkaars, maar beide kan uiteraard ook! Een gezellige workshop waarin de mooiste kaarsen door u zelf gemaakt worden!

bucket drum

Zo is er in Amerika een hele subcultuur van drummers die alleen een stel emmers of pannen nodig hebben om prachtige muziek door de straten te laten klinken. En vandaag is de beurt aan u en uw teamleden!

Because life is action, life is more

WAAROM KIEZEN VOOR CREATIEVE ACTIVITEITEN VAN GO ACTIVE?

Deze activiteiten zijn erg leuk met groepen die graag laten zien wat ze in huis hebben. Go Active maakt het mogelijk om in een gezellige setting uw innerlijke creativiteit los te maken door middel van verschillende leuke creatieve activiteiten. Al onze workshops zijn zorgvuldig uitgekozen en staan dan ook garant voor een middag vol plezier. Wij bieden activiteiten aan voor alle leeftijden, maar ook activiteiten waarbij we een minimum leeftijd hanteren. Bekijk daarom altijd goed de informatie die wij op de website noemen. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen als u hier vragen over heeft. Wij helpen u graag.

Ben jij er klaar voor?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.

Telefoon

Adres

Piet Malherbestraat 3
6417 GR, Heerlen